Τηλεφώνημα για βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ηράκλειο

Τηλεφώνημα για βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ηράκλειο

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, σύμφωνα με τις πληροφορίες,  σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση.

Το τηλεφώνημα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έγινε στο υποκατάστημα της ALPHA BANK, και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, κλήθηκε και πυροτεχνουργός ενώ διεκόπη η κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας άγνωστος άνδρας που είχε αφήσει σημείωμα έξω από την τράπεζα, τηλεφώνησε στη διευθύντρια και ζήτησε να του δοθούν 20 χιλιάδες ευρώ, για να μην ενεργοποιήσει βόμβα. Μάλιστα υπέδειξε και το σημείο που είχε αφήσει το κουτί στο οποίο ήθελε να τοποθετηθούν τα χρήματα και βρίσκονταν σε χωράφι πλησίον του υποκαταστήματος. Άμεσα κινητοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε με πυροτεχνουργό και με το αστυνομικό σκυλί που ανιχνεύει εκρηκτικά. Μετά από έρευνα στο υποκατάστημα δεν βρέθηκε κάτι, ενώ στο σημείο που είχε υποδείξει εντοπίστηκε το κουτί που είχε αφήσει για να τοποθετηθούν τα χρήματα.

Ο αποκλεισμός σε ένα τμήμα της λεωφόρου Ικάρου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, που θα διαρκέσει για τουλάχιστον μία ώρα ακόμη, καθώς στο σημείωμα που άφησε ο άνδρας αναφέρει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός θα ενεργοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.

Φωτογραφία αρχείου

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ