Ελεύθεροι, υπό όρους, ο γνωστός ράπερ και ο συνεργάτης του

Newsroom
Newsroom

Ποιοι περιοριστικοί όροι τους επιβλήθηκαν

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν, με απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου, ο γνωστός ράπερ και ο 30χρονος Αλβανός συνεργάτης του που κατηγορούνται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού, όπως κατήγγειλε 19χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής τους μία φορά το μήνα και καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ έκαστος.

Σε δήλωσή του, ο συνήγορος του γνωστού ράπερ, κ. Ελ. Κάρτσωνας, επισήμανε:

KAR

Ο δικηγόρος, κ. Κάρτσωνας

"Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης προβαίνοντας στην δικαιοπολιτικά και δικονομικά επιβεβλημένη αμερόληπτη σταχυολόγηση του αποδεικτικού υλικού απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχουν δικαιοκρατικά όρια επαληθεύσιμα και άξια σεβασμου στην ποινική διαδικασία ως και ότι πέραν της ανάγκης προστασίας της τιμής και της υπόληψης του εκάστοτε καταγγέλλοντος, υφίσταται ανάγκη προστασίας της τιμής και της υπόληψης των αδίκως κατηγορουμένων συμπολιτών μας. Είμαστε βέβαιοι και για την δια βουλεύματος απαλλαγή των εντολέων μας"

Να σημειωθεί ότι πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες κι επιφανείς επιχειρηματίες, εξαρχής, στάθηκαν στο πλευρό του γνωστού ράπερ, μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό για το οποίο κατηγορείται...

 

Δείτε επίσης:

Σε κατ' οίκον περιορισμό, προς το παρόν, ο ράπερ και ο συνεργάτης του

Ρέθυμνο: Διαφωνία εισαγγελέα - ανακρίτριας για τον ράπερ

Ρέθυμνο: για ομαδικό βιασμό η δίωξη στην υπόθεση με τον γνωστό ράπερ

Γνωστός τράπερ στο "κάδρο" της ΕΛ.ΑΣ - Η συναυλία στην Κρήτη και η καταγγελία για γενετήσιες πράξεις!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη, το Ρέθυμνο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ