Εμβολιασμένοι κατά 80% οι λιμενικοί στο Ηράκλειο

Εμβολιασμένοι κατά 80% οι λιμενικοί στο Ηράκλειο

Δεν είναι ο υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στα σώματα ασφαλείας διευκρινίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος

Εμβολιασμένοι σε ποσοστό 80% είναι οι λιμενικοί στο Ηράκλειο, διευκρινίζει μιλώντας στο Cretalive ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης κ. Γιώργος Σφακιανάκης, με αφορμή το περιστατικό με τον συνάδελφό του που τέθηκε σε αργία επειδή αρνήθηκε να υποβληθεί σε self test.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Σφακιανάκης ο εμβολιασμός στα σώματα ασφαλείας δεν είναι υποχρεωτικός, ωστόσο η υπευθυνότητα που επιδεικνύουν οι λιμενικοί αποδεικνύεται και από το υψηλό ποσοστό εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού που καταγράφεται στις τάξεις τους.

«Τα στελέχη μας είναι εμβολιασμένα στην πλειονότητά τους» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι στην περίπτωση του λιμενικού που αρνήθηκε να υποβληθεί στο τεστ αυτοδιάγνωσης τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα. «Είναι δικαίωμα του να μην υποβληθεί στο self test» υπογράμμισε «αλλά σύμφωνα με τις διαταγές που έχουμε στην περίπτωση αυτή τίθεται σε αργία, όπως και έγινε».

Διαβάστε επίσης:

Σε αργία λιμενικός στο Ηράκλειο λόγω...self test

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ