"Έμφραγμα" και στην Πολεοδομία Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Αιχμή της διαμαρτυρίας αποτελεί η έλλειψη προσωπικού, η ανάγκη αναδιοργάνωσης, η έλλειψη σύγχρονου εξοπλισμού αλλά και μισθολογικά ζητήματα

«Έμφραγμα» στην Πολεοδομία Ηρακλείου, σήμερα, εξαιτίας της αποχής των μηχανικών που εργάζονται στην υπηρεσία.

Στόχος της κινητοποίησης που ξεκίνησε στις 09.00 το πρωί για τρεις ώρες, στην πλατεία Δασκαλογιάννη στο Ηράκλειο, είναι να αναδειχθούν τα τεράστια προβλήματα στη στελέχωση και τη λειτουργία των πολεοδομιών της χώρας και να πιεστεί η κυβέρνηση να λάβει μέτρα στήριξης τους.

Αιχμή της διαμαρτυρίας αποτελεί η έλλειψη προσωπικού, η ανάγκη αναδιοργάνωσης, η έλλειψη σύγχρονου εξοπλισμού αλλά και μισθολογικά ζητήματα.

αποχή πολεοδομία έλλειψη προσωπικού μισθολογικά εξοπλισμός

Υπενθυμίζεται ότι η Πολεοδομία του Δήμου Ηρακλείου όπως και οι αντίστοιχες υπηρεσίες όλης της χώρας έχουν σταματήσει να πραγματοποιούν διοικητικές πράξεις, να εκδίδουν άδειες και να δίνουν εγκρίσεις, καθώς προχωρούν σε στάση εργασίας μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις ημέρες της αποχής οι εργαζόμενοι θα είναι κανονικά στις θέσεις εργασίας τους, θα μπορούν να διευκολύνουν τους πολίτες σε επίπεδο πληροφοριών, να καθοδηγούν τους μηχανικούς αλλά δεν θα γίνεται καμία διοικητική πράξη.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ