Έμποροι για επίσκεψη Σταϊκούρα: Να ξεφύγουμε από τις πολιτικές των επιδοτήσεων

Newsroom
Newsroom

Πώς είδαν οι έμποροι την επίσκεψη του Υπουργού

Μετά από πρόσκληση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφθηκε χθες το Ηράκλειο και συναντήθηκε με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, της  επιχειρηματικότητας της Κρήτης και των οικονομικών φορέων του νησιού όπου συζήτησαν για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νησιού κι εν γένει η τοπική οικονομία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΕΣΚ:

"Οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων έθεσαν στον Υπουργό τα μεγάλα ζητήματα  που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νησιού και η τοπική οικονομία,  με τον Υπουργό στη συνέχεια να δίνει απαντήσεις για όλα τα θέματα, παραθέτοντας και αναλυτικά στοιχεία για τα επί μέρους ζητήματα.

Σκοπός της πρωτοβουλίας της ΟΕΣΚ ήταν να γίνει μια συζήτηση με ανοιχτό χαρακτήρα, προκειμένου να εξετασθούν οι δυνατότητες που υπάρχουν στην οικονομία και τι μπορεί να γίνει ώστε να συνεργαστεί το επιχειρείν της Κρήτης με την Κυβέρνηση, για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά στην ανάπτυξη της χώρας. 

Πρέπει κάποια στιγμή να ξεφύγουμε από τις πολιτικές των επιδοτήσεων και να μπούμε σε μια διαδικασία ανάπτυξης της οικονομίας, να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία σε ολόκληρη τον οικονομικό κύκλο ανέφερε συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΟΕΣΚ κ. Μανώλης Κουμαντάκης.

Η επικοινωνία αυτή της ΟΕΣΚ με τον Υπουργό Οικονομικών θα συνεχιστεί, για το καλύτερο αποτέλεσμα στα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του νησιού μας".

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ