Ένας ακόμα θάνατος στην Κρήτη από γρίπη Η1Ν1
Δεν άντεξε και κατέληξε γυναίκα που νοσηλευόταν στην Εντατική για περίπου ένα μήνα
Μεγαλώνει ο αριθμός των θυμάτων της γρίπης στην Κρήτη, καθώς μετά το θάνατο της 6χρονης, κατέληξε έπειτα από ένα περίπου μήνα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μια 78χρονη γυναίκα που είχε προσβληθεί με γρίπη τύπου Η1Ν1.
Πρόκειται, όπως αναφέρει το goodnet.gr, για το ένα από τα επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα ενηλίκων και παιδιών που νοσηλεύτηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου από τις αρχές του έτους με επιπλοκές της γρίπης ωστόσο δυστυχώς η 78χρονη, που αντιμετώπιζε ταυτόχρονα χρόνια προβλήματα υγείας, δεν τα κατάφερε και άφησε το πρωί της Τρίτης την τελευταία της πνοή.
Να σημειωθεί ότι, όπως έγινε γνωστό, η άτυχη γυναίκα, που εισήχθη στο Νοσοκομείο στις 12 Ιανουαρίου, δεν είχε εμβολιαστεί για τον ιό της γρίπης.
- Εβδομάδα Χιονιού στον Ψηλορείτη
- Εμπόδισαν την διέλευση οχημάτων για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών
- Στο "KNOSSOS PALACE" η πίτα της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας