Ενημερωτική ημερίδα από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης για τα προγράμματα που υλοποιεί

Newsroom
Newsroom

Στόχος η ενημέρωση των υποψηφίων για τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο προγράμματα, καθώς και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας για την συμμετοχή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές της οικονομίας στην Κρήτη» διοργανώνει ημερίδα με στόχο την ενημέρωση του κοινού αναφορικά το έργο και την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε αυτό.  

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 18/01/2023 και ώρα 17:30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, Λ. Δημοκρατίας 10, Ηράκλειο και απευθύνεται σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, αυτοαπασχολούμενους της Περιφέρειας Κρήτης οι οποίοι δύνανται να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα. Επιπλέον, στην ημερίδα μπορούν να συμμετάσχουν και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων οι οποίοι ενδιαφέρονται να επιμορφώσουν τους εργαζόμενούς τους στα εκπαιδευτικά αντικείμενα του έργου τα οποία είναι τα εξής: 

  1. Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας – Social Media Marketing
  2. Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce)
  3. Στέλεχος εστίασης - διοίκησης μονάδων εστίασης
  4. Πωλητής -  Στέλεχος Εξαγωγικού – Διεθνούς Εμπορίου
  5. Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουριστικό τομέα

Τα προγράμματα απευθύνονται, συνολικά, σε 190 ωφελούμενους, περιλαμβάνουν μόνο θεωρητική εκπαίδευση διάρκειας 200 ωρών και οδηγούν σε δωρεάν πιστοποίηση. Το εκπαιδευτικό επίδομα που λαμβάνουν οι ωφελούμενοι αντιστοιχεί σε 1.000€ (5€ μικτά ανά ώρα κατάρτισης).

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στη σελίδα https://training.crete-exporters.com από τις 09/01/2023 και ώρα 12:00 έως τις 10/02/2023 και ώρα 15:00. Για πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στην παραπάνω ιστοσελίδα ή να αποστείλουν email στο [email protected].

Το έργο «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας για την συμμετοχή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές της οικονομίας στην Κρήτη» έχει MIS 5104012 και έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚΡΗΤΗ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ