Ένωση Σητείας: Εξ' αποστάσεως οι δηλώσεις ΟΣΔΕ

Ένωση Σητείας: Εξ' αποστάσεως οι δηλώσεις ΟΣΔΕ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Σητείας αναφέρει ότι,  σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδη το σύστημα υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ θα είναι διαθέσιμο προσωρινά μόνο εξ αποστάσεως

Όπως τονίζεται:

"Λαμβάνοντας υπόψη ότι με βάση την επίσημη κυβερνητική ενημέρωση βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο για την εξάπλωση του κορονοϊού αλλά και την περίπτωση κατά την οποία η υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ απαιτεί στις περισσότερες περιπτώσεις την φυσική παρουσία των παραγωγών, γνωρίζουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους αγρότες ότι η προθεσμία υποβολής σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα έχει παραταθεί μέχρι την 15η Ιουνίου 2020 οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος για να υποβληθούν σωστά και εμπρόθεσμα οι αιτήσεις ενεργοποίησης δικαιωμάτων χωρίς να διακινδυνεύουμε την υγεία μας. 

Για την υλοποίηση της υποβολής δηλώσεων εξ αποστάσεως είμαστε σε συνεννόηση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ για την όποια καινούργια εξέλιξη προκειμένου να ανταποκριθούμε άμεσα όταν εκδοθεί η διευκρινιστική εγκύκλιος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Επειδή οι επόμενες δύο βδομάδες όπως έχουν τονίσει οι ειδικοί είναι οι πιο κρίσιμες καθώς αναμένεται η κορύφωση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να σεβαστούν και να εφαρμόζουν όλα τα μέτρα των αρμοδίων υπηρεσιών γιατί πρώτα από όλα προέχει η υγεία μας.

Η Διοίκηση και το προσωπικό της Ένωσης Σητείας με αίσθημα ευθύνης θα φροντίσουμε και αυτή τη δύσκολη περίοδο να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων χωρίς προβλήματα στο πλαίσιο και στο χρονοδιάγραμμα που θα ορίζουν οι καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες με γνώμονα να διασφαλίζεται τόσο η υγεία όλων μας όσο και το σύνολο της επιδότησης που δικαιούνται οι παραγωγοί μας. 

Η εξυπηρέτηση και η ενημέρωση θα γίνεται τηλεφωνικά στη Σητεία: τηλ 2843029999 – 2843029998- 2843029997- 2843029991- 2843029955

και στον Κουτσουρά: τηλ 2843051477- 2843052297"

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ