Εντείνεται η ανησυχία στο ΠΑΓΝΗ - Δύο νέα κρούσματα

Εντείνεται η ανησυχία στο ΠΑΓΝΗ - Δύο νέα κρούσματα

Σε χειρουργείο βρισκόταν - σύμφωνα με πληροφορίες - η αναισθησιολόγος, λίγες ώρες πριν βγει το αποτέλεσμα του τεστ

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού, σε υγειονομικούς, επιβεβαιώθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία για το πόσο ακόμα μπορεί να "αντέξει" την πίεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας το σύστημα υγείας του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο γυναίκες βρέθηκαν θετικές στο νέο ιό και συγκεκριμένα μία αναισθησιολόγος και μία νοσηλεύτρια.

Οι δύο γυναίκες παρουσίασαν ήπια συμπτώματα και έκαναν το σχετικό τεστ, το οποίο βγήκε θετικό και στις δύο περιπτώσεις. Η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται καλή και βρίσκονται σε κατ οίκον περιορισμό. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν στο Cretalive ότι η αναισθησιολόγος είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα αλλά και ότι το πρωί της Παρασκευής - λίγες ώρες πριν βγει το αποτέλεσμα του τεστ - βρισκόταν σε χειρουργείο. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ένας γιατρός βρέθηκε θετικός ενώ την ίδια ημέρα είχε χειρουργήσει κανονικά ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε δει και μεγάλο αριθμό ασθενών.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ