Επεισοδιακή υποδοχή με πανό στη ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού
Τι της είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων για το ζήτημα της παραχώρησης των ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμείο
Με διαμαρτυρία ομάδας πολιτών «συνοδεύτηκε» εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, παρουσία της Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού, Μαρίος Βλαζάκη.
Στην είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου, την Παρασκευή, κρατούσαν πανό στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα, με αφορμή το υπό εξέλιξη μεγάλο θέμα με την παραχώρηση των ακινήτων του Δημοσίου στο Υπερταμείο
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης, καθώς και ο πρώην Γ.Γ. Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης.
Για το μείζον ζήτημα συνομίλησαν εντός του μουσείου η κ Βλαζάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη.
Η κ Βλαζάκη αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι παραχωρούνται αρχαιολογικά μνημεία και χώροι, με τον Αντιπεριφερειάρχη να της απαντά: «Ελπίζω όλα αυτά που λέτε να είναι αλήθεια και ότι ταυτίζεστε με τη βούληση του ελληνικού λαού».
- "Στέγη" στο Πανεπιστήμιο ζήτησαν από τον Υπουργό για το Βενιζέλειο, μετά τη φωτιά
- Πήγαν για πεζοπορία και χάθηκαν ...
- Η Παιδόπολη ζητά εθελοντές για το διάβασμα των παιδιών