Επεμβάσεις εκ νέου στο Καπετανάκειο, με φόντο τα λύματα

Επεμβάσεις εκ νέου στο Καπετανάκειο, με φόντο τα λύματα

"Εντοπίσαμε αδυναμίες που έχουν να κάνουν κυρίως με το σχεδιασμό και λιγότερο με την εφαρμογή από τον εργολάβο" αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

Συμπληρωματικές επεμβάσεις ξεκίνησαν στο Καπετανάκειο για την καλύτερη διαχείριση των ομβρίων, αλλά και των λυμάτων, στο υπόγειο του σχολικού συγκροτήματος στο κέντρο του Ηρακλείου.

"Αποδεικνύεται ότι η εξάρτηση από τα αντλητικά συστήματα χωρίς εναλλακτική ήταν προβληματική. Το δείχνουν άλλωστε τα πολλαπλά επεισόδια που είχαμε, τα οποία μας λυπησαν ιδιαιτέρως" παραδέχθηκε, μιλώντας στο Cretalive, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασακης, ο οποίος βρέθηκε στο χώρο για μια ακόμα φορά, μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό.

"Προσπαθούμε να προσθέσουμε έξτρα ασφάλεια, ώστε να είναι ενεργά τα αντλητικά σε κάθε περίπτωση" υπογράμμισε ο κ. Αναστασάκης. 
Σε δεύτερο χρόνο, θα εγκατασταθεί και μια γεννήτρια για τα ομβρια, προκειμένου να γίνεται η "απαγωγή" από τα φρεάτια πριν την είσοδο του υπογείου, σε κάθε περίπτωση.

"Εντοπίσαμε κάποιες αδυναμίες που έχουν να κάνουν κυρίως με το σχεδιασμό και λιγότερο με την εφαρμογή από τον εργολάβο και συμπληρώνονται εκ των υστέρων αυτές οι ελλείψεις" τόνισε τέλος  ο κ. Αναστασακης.

Ακούστε τα όσα μετέδωσε για το θέμα στο Livetlaks o Αντώνης Παντινάκης:
 
Καπετανάκειο υπόγειο

Καπετανάκειο υπόγειο

Καπετανάκειο υπόγειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ