Επί ποδός, στο Ροδάκινο, για να υποδεχτούν τον Αλέξη

Αντώνης Παντινάκης
Αντώνης Παντινάκης
Επί ποδός, στο Ροδάκινο, για να υποδεχτούν τον Αλέξη

"Συναγερμός" στο δήμο Αγίου Βασιλείου για να είναι όλα στην εντέλεια!

Του Αντώνη Παντινάκη

Δίπλα στο κύμα του Λιβυκού, στην ηρωική παραλία του Πολυριζου, εκεί απ' όπου φυγαδεύτηκε ο Γερμανός στρατηγός Κράιπε, θα κάνει Ανάσταση το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Η είδηση της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα στο Ροδάκινο κινητοποίησε τους πάντες στο νότιο Ρέθυμνο! Χαρακτηριστικά από τον Δήμο Αγίου Βασιλείου και προσωπικά από τον δήμαρχο Γιάννη Ταταρακη ζητήθηκε να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια και να μην λείψει τίποτα από τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του.

Aπό νωρίς το πρωί, συνεργεία Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Βασιλείου βρέθηκαν επί τόπου και απομάκρυναν από την περιοχή κάθε περιττό αντικείμενο. Εξάλλου, οι εντολές που είχαν δοθεί από τον δήμαρχο και από τον εντεταλμένο σύμβολο σε θέματα Καθαριότητας Δήμο Σαρτζετάκη, ήταν αυστηρές και σαφείς: "να λάμψουν όλοι οι χώροι γύρω από το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει ο Αλέξης Τσίπρας και η οικογένειά του".

Στο Ροδάκινο βρίσκεται ήδη η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιανα, μαζί με τα παιδιά της, περιμένοντας τον Αλέξη Τσίπρα. Κάτοικοι του χωριού μετέφεραν στο Cretalive την πληροφορία, ότι το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου τα παιδιά του πρωθυπουργού ξεχύθηκαν για παιχνίδι στην παραλία του Πολύριζου, απολαμβάνοντας τη ζεστή και ηλιόλουστη μέρα!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή είναι δρακόντεια:

Άνθρωποι της πρωθυπουργικης φρουράς που βρίσκονται ήδη εκεί, πραγματοποίησαν έλεγχο μέχρι και στα απορριμματοφόρα και στους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας!

Για την υποδοχή του Αλέξη Τσίπρα εργάζονταν εδώ και μέρες πυρετωδώς ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ροδάκινου Σταύρος Γαλανάκης και ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Καπετανάκης, που κατάγεται από το συγκεκριμένο χωριό.

Για την πασχαλινή, ολιγοήμερη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Ροδάκινο, ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης δήλωσε στο Cretalive: "Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας που επισκέπτεται για ακόμη μία φορά την περιοχή μας ο πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας ανέκαθεν επέλεγε την παραλία του Πολυριζου για τις διακοπές του. Με την παρουσία του εφέτος το Πάσχα στο Ροδάκινο, ο Δήμος Αγίου Βασιλείου βρίσκεται στο επίκεντρο. Άλλωστε, είναι γνωστό οτι ο πρωθυπουργός στην πράξη μας έχει βοηθήσει με την χρηματοδότηση απαραίτητων έργων σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ"'.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ