Επιχείρηση - σκούπα σε 120 αυτοσχέδιες χωματερές στο Δήμο Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Έκκληση από τη Δημοτική Αρχή προς τους πολίτες, για αξιοποίηση των δυο δωρεάν υπηρεσιών του Δήμου για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

Συνεχίζεται αδιάκοπα η προσπάθεια της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου - επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής - για την απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων, κλαδεμάτων και μπάζων που έχουν αποτεθεί παράνομα σε κοινόχρηστους χώρους.

χωματερές δήμος Ηρακλείου

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζονται ακόμη τα εξής:

"Ενδεικτικά, από την Τρίτη 11 μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου, τα συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας με υπεράνθρωπες προσπάθειες και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αντιμετώπισαν 120 περίπου χωματερές στον αστικό ιστό.

χωματερές δήμος Ηρακλείου

Η Δημοτική Αρχή απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να συνεργαστούν και να αξιοποιήσουν τις δυο εντελώς δωρεάν υπηρεσίες του Δήμου για την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων: Την υπηρεσία καθορισμού ραντεβού για την απομάκρυνσή τους από τον χώρο τους (καλώντας στα τηλέφωνα 2813409660 ή 2813409661, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 14:00) ή να τα παραδίδουν με δικό τους μέσο στον Σταθμό Μεταφόρτωσης (πίσω από το Αμαξοστάσιο του Δήμου στη Νέα Αλικαρνασσό, Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 08:00 έως τις 14:00).

χωματερές δήμος Ηρακλείου

Οι επιχειρήσεις - σκούπα συνεχίζονται με στόχο να αντιμετωπιστεί συνολικά το φαινόμενο και σε αυτή την προσπάθεια, η συμβολή των πολιτών είναι καθοριστική. Ειδικά αυτή την περίοδο, που οι Δήμοι είναι επιφορτισμένοι και με τον καθαρισμό οικοπέδων λόγω της αντιπυρικής περιόδου".

χωματερές δήμος Ηρακλείου

χωματερές δήμος Ηρακλείου

χωματερές δήμος Ηρακλείου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ