Επίσκεψη Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη στο Τμήμα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών

Newsroom
Newsroom

Συναντήθηκε με τη διευθύντρια Βασιλική Κούση.

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Συντονιστής Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Τμήμα Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών και συναντήθηκε με τη διευθύντρια Βασιλική Κούση.

Μία επίσκεψη που έγινε σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων του Δήμου Μίνωα Πεδιάδος που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή και ενόψει της διακομματικής εκδήλωσης που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στις 18.30 στο Αρκαλοχώρι στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης για την Ελληνική Οικονομία και το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την πληγείσα από το σεισμό περιοχή.

Μία συζήτηση στην οποία θα πάρουν μέρος, πλην του Κωνσταντίνου Κεφαλογιάννη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Μπαριτάκης.

Ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε τόσο την Διευθύντρια του ΤΑΕΦΚ της ΠΕ Ηρακλείου όσο και τους συνεργάτες της για την πολύτιμη συμβολή τους στην εκταμίευση των αποζημιώσεων για τους πληγέντες τόσο του σεισμού στο Αρκαλοχώρι όσο και των πλημμυρών στην Αγία Πελαγία.

Αλλά τόνισε την ανάγκη, 18 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό, να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αποζημίωσης. Επίσης, επισήμανε την ανάγκη υπέρβασης της όποιας γραφειοκρατίας.

Αλλά και την ενεργοποίηση fast track διαδικασιών. Γιατί σήμερα αυτό που προέχει είναι η επούλωση των σεισμοπλήκτων. Η επιστροφή τους στην κανονική ζωή...

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ