Επιστολή στην Πυροσβεστική για τα λουκέτα στο ΠΑΓΝΗ

Επιστολή στην Πυροσβεστική για τα λουκέτα στο ΠΑΓΝΗ

Από το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο

Σε επιστολή του προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, η οποία κοινοποιείται και στην Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας, το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ αναφέρει:

"Εδώ και μία εβδομάδα, η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων μέσα στο νοσοκομείο, πήρε την απόφαση και κλείδωσε με λουκέτο όλες τις κεντρικές και περιφερειακές πόρτες καθώς και τις εξόδους κινδύνου του νοσοκομειακού συγκροτήματος και άφησε μόνο την κεντρική πόρτα ανοιχτή για την είσοδο και έξοδο εργαζομένων, ασθενών και συνοδών.

Ως Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγείλαμε δημόσια αυτήν την απόφαση της διοίκησης, η οποία φανερώνει ότι δεν έχει κανένα πλάνο προστασίας, καμία στρατηγική και παίρνει επικίνδυνες αποφάσεις οι οποίες ΔΕΝ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Αυτή η απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου δημιουργεί ανασφάλεια και επικινδυνότητα σε περίπτωση πυρκαγιάς ή σεισμού! Δεν είναι δυνατόν ένα μεγάλο κτιριακό συγκρότημα, όπως είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με πάνω από 2000 εργαζόμενους και εκατοντάδες ασθενείς και συνοδούς, να εξυπηρετείται από μία μόνο είσοδο-έξοδο.

Παρακαλούμε όπως προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να επανέλθει η ασφάλεια σε ασθενείς και εργαζόμενους".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ