Επιτυχημένη η ενημέρωση για την ίωση της καστανής ρυτίδωσης στην Ιεράπετρα

Επιτυχημένη η ενημέρωση για την ίωση της καστανής ρυτίδωσης στην Ιεράπετρα

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας ευχαριστεί τα στελέχη του Τμήματος Φυτο-υγειονομικού ελέγχου για τη συμβολή τους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 6 Οκτωβρίου συναντήσεις ενημερωτικού κύκλου για την ίωση της καστανής ρυτίδωσης, με πρωτοβουλία του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας.

Η διοίκηση του συλλόγου σε επιστολή της ευχαριστεί τα στελέχη του Τμήματος Φυτο-υγεινομικού ελέγχου για τη συμβολή τους στην ενημέρωση των παραγωγών. 

Πιο συγκεκριμένα, στη σχετική επιστολή επισημαίνονται τα εξής:

"Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλουμε να σας ευχαριστούμε θερμά για την αναντικατάστατη συμβολή σας στις ενημερώσεις που διοργάνωσε ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, με θέμα « ΙΩΣΗ ΚΑΣΤΑΝΗΣ ΡΥΤΙΔΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΜΑΤΑΣ & ΠΙΠΕΡΙΑΣ» που πραγματοποιήθηκαν στην Ιεράπετρα Κρήτης, στις 05 - 06 Οκτώβριου 2020

Η συμμετοχή σας είχε ιδιαίτερη αξία για εμάς, όχι μόνο για την επιστημονική σας κατάρτιση , αλλά και για τις δύσκολες συνθήκες που διεξήχθησαν οι ενημερώσεις λόγω covid-19 (ομάδες 50 ατόμων). 

Το αμέριστο ενδιαφέρων σας στην προετοιμασία και στην διάρκεια των ενημερώσεων, συνέβαλλαν τα μέγιστα στον τελικό στίχο όλων μας: την σωστή ενημέρωση των παραγωγών θερμοκηπιακών καλλιεργειών και τοπικών φορέων της περιοχής μας, για αυτόν τον άκρως επιβλαβή ιό.

Ευελπιστούμε στην μελλοντική συνεργασία μας, πάντα στο πλαίσιο της πρόληψης".


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ