Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία στο Ασήμι

Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία στο Ασήμι

Συγκεντρώθηκαν συνολικά 35 μονάδες αίματος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργάνωσαν ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης», το Τοπικό Συμβούλιο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Ενορία Ασημίου, με την υποστήριξη του Δήμου Γόρτυνας, στο Ασήμι, καθώς συγκεντρώθηκαν 35 μονάδες αίματος. 

Ασήμι αιμοδοσία

Επιπλέον, καταρρίφθηκε το ετήσιο… ρεκόρ μονάδων του «Αιματοκρήτη», που έχει συγκεντρώσει ήδη 2.109 μονάδες αίματος, μέσα στο 2020. Το ρεκόρ «έσπασε» ο νεαρός αιμοδότης, Γιώργος Δασκαλάκης, που έδωσε αίμα για πρώτη φορά. 

Ασήμι αιμοδοσία

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο πλαίσιο της αιμοδοσίας, ακόμα μία έγκυος ενημερώθηκε και αποφάσισε να προχωρήσει σε δωρεά ομφάλιου αίματος, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και ζωής. 

Ασήμι αιμοδοσία

Στην εθελοντική αιμοδοσία παραβρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Μεγάλη Γόρτυνα», Μιχάλης Κοκολάκης, ενώ συμμετείχαν, δίνοντας αίμα, η αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κόφινα, Σοφία Χατζάκη – Σφακιανάκη, η περιφερειακή σύμβουλος, Πόπη Δασκαλάκη, η διαχειρίστρια των Σχολικών Επιτροπών και υπεύθυνη υλοποίησης του αιμοδοτικού προγράμματος στον Δήμο Γόρτυνας, Μαρία Σφακιανάκη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ασημίου, Γιάννης Φουντουλάκης, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασημίου (Αθηνά Γεωργιάδη, Σπυριδούλα Γεωργιάδη, Μιχάλης Χατζάκης κ.ά.) και πολλοί δημότες. 

Ασήμι αιμοδοσία

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ