Επτά τόνοι καπάκια για ανακύκλωση, από "Το Μέλλον", στα Πλαστικά Κρήτης

Επτά τόνοι καπάκια για ανακύκλωση, από "Το Μέλλον", στα Πλαστικά Κρήτης

Μικροί και μεγάλοι ανακυκλώνουν με συνέπεια τα τελευταία χρόνια μαζεύοντας τα πλαστικά καπάκια για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» συμμετέχοντας σε μια σημαντική περιβαλλοντική αλλά και κοινωνική δράση.

Επτά τόνοι πλαστικά καπάκια παραδόθηκαν σήμερα από το Σύλλογο ΑμεΑ Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» στην εταιρεία Πλαστικά Κρήτης για ανακύκλωση.

Μια σπουδαία δράση του δραστήριου συλλόγου που χρόνο με το χρόνο μεγεθύνεται! Μικροί και μεγάλοι ανακυκλώνουν με συνέπεια τα τελευταία χρόνια μαζεύοντας τα πλαστικά καπάκια για «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» συμμετέχοντας σε μια σημαντική περιβαλλοντική αλλά και κοινωνική δράση.

Περιβαλλοντική, αφού τόνοι πλαστικού πάει για ανακύκλωση, αλλά και κοινωνική αφού μέσα από αυτή  ο Σύλλογος προμηθεύεται είδη αναγκαία για τα μέλη του.

Σήμερα από το πρωί τα μέλη του Συλλόγου με εθελοντές, φόρτωσαν μεγάλη ποσότητα καπακιών σε νταλίκα της εταιρείας «Νερό ΖΑΡΟΣ»  από τη Φανερωμένη και στη συνέχεια, παρέλαβαν και από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΖΑΡΟΣ στο Ηράκλειο άλλη μια μεγάλη ποσότητα και όλα μαζί παραδόθηκαν στα πλαστικά Κρήτης για ανακύκλωση.

Οι ποσότητες που παραδόθηκαν σήμερα, συγκεντρώθηκαν μέσα από την δράση που γίνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με τα σχολεία, αλλά και από τον κόσμο που μαζευτεί καπάκια για το Μέλλον. Μάλιστα όπως είπε στο «Antilalospress»  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Στεφανουδάκης, πρόκειται για ποσότητα που μαζεύτηκε τους τελευταίους μήνες, ενώ συνολικά από την αρχή του χρόνου έχουν παραδοθεί 13 τόνοι καπάκια στα Πλαστικά Κρήτης.

Και βίντεο για την ανακύκλωση

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δραστήριος Σύλλογος, προχωρεί και σε μια ακόμα καινοτόμα δράση που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανακύκλωση και την ενημέρωση του κόσμου για τη πορεία του πλαστικού καπακιού από τα χέρια μας μέχρι την ανακύκλωση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι στα «σκαριά» ένα βίντεο που θα ενημερώσει αλλά και θα ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους! Αναμένουμε!

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ