Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Ο εμβολιασμός αποτελεί θέση ευθύνης

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Ο εμβολιασμός αποτελεί θέση ευθύνης

Το μήνυμα της διοίκησης του ΕΚΗ για την επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος

Στην κινητοποίηση των τοπικών φορέων υπέρ του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό συντάσσεται και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου η διοίκηση του οποίου σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι ο εμβολιασμός αποτελεί θέση ευθύνης. Πιο συγκεκριμένα στο μήνυμά της σημειώνει:

"Τα τελευταία χρόνια η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει την πανδημία του covid-19, που έχει κοστίσει εκατομμύρια ζωές. Η υγειονομική κρίση εξελίχθηκε και στην χώρα μας σε οικονομική κρίση, δημιουργώντας νέες θέσεις ανεργίας και με άμεσο κίνδυνο να εξελιχτεί σε ανθρωπιστική κρίση.

Ιδιαίτερα στην Κρήτη οι επιπτώσεις ήταν τραγικές, αφού επλήγη ο πυρήνας της απασχόλησης και της οικονομίας, αυτός του Επισιτισμού-Τουρισμού.

Σε όλη αυτή την κατάσταση το μοναδικό όπλο ενάντια στην πανδημία είναι ο εμβολιασμός.

Ο εμβολιασμός αποτελεί θέση ευθύνης και προστασίας όχι μόνο του εαυτού μας, αλλά και των οικογενειών μας και ιδιαίτερα των συναδέλφων μας, που καθημερινά συναναστρεφόμαστε και συνεργαζόμαστε.
Καλούμε όλους τους εργαζομένους να δείξουν υπευθυνότητα και να επιλέξουν την ζωή, να προστατέψουν τους γύρω τους και τους ιδίους προχωρώντας στην μοναδική επιλογή ευθύνης αυτής του εμβολιασμού".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ