Εργαζόμενοι ΠΑΓΝΗ: Αιφνιδιαστική καρατόμηση, χωρίς κρίσεις προσωπικού

Εργαζόμενοι ΠΑΓΝΗ: Αιφνιδιαστική καρατόμηση, χωρίς κρίσεις προσωπικού

Την αιφνιδιαστική καρατόμηση του προϊσταμένου της Γραμματείας των ΤΕΙ του ΠΑΓΝΗ, χωρίς να προηγηθεί διαδικασία κρίσεων του προσωπικού, καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, ζητώντας την τήρηση των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών.

Η ανακοίνωση του Σωματείου

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ καταγγέλλει την αιφνιδιαστική απόφαση του διοικητή για την καρατόμηση του προϊστάμενου της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων (ΤΕΙ).

Η διοίκηση του νοσοκομείου όφειλε βάσει του νόμου να προβεί σε κρίσεις προσωπικού από τα θεσμοθετημένα όργανα για την επιλογή προϊσταμένων και όχι σε καρατομήσεις με αυταρχισμό.

Κατά τη γνώμη μας η χρονική στιγμή που έγιναν αυτές οι παρεμβάσεις, συνέχεια των μετακινήσεων και άλλων εργαζομένων, δεν είναι άσχετες με την προσπάθεια της κυβέρνησης για έναρξη εφαρμογής της αξιολόγησης των δημοσίων υπάλληλων που συνδέεται με το βαθμό επίτευξης στόχων, την παραπέρα εντατικοποίηση της εργασίας, την προσπάθεια μείωσης παραπάνω του μισθού.

Για ακόμη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες των αυθαιρεσιών της διοίκησης, η  οποία προσπαθεί να σπείρει το φόβο και τη σιωπή σε προϊστάμενους και εργαζόμενους.

Το σωματείο εργαζομένων απαιτεί άμεσες κρίσεις από τα θεσμοθετημένα υπηρεσιακά όργανα και καταγγέλλει τις αποφάσεις του τύπου «αποφασίζω και διατάζω».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ