Έρχονταν ως τουρίστες, τώρα ζητούν τη βοήθειά μας, πρόσφυγες από την Ουκρανία

Έρχονταν ως τουρίστες, τώρα ζητούν τη βοήθειά μας, πρόσφυγες από την Ουκρανία
Newsroom
Newsroom

Η έκκληση της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στις Κάτω Γούβες.

Κάποτε, έρχονταν στην Κρήτη και, συγκεκριμένα, στις Γούβες του Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου, ως τουρίστες, τώρα λόγω του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία βρίσκονται ξανά στις Γούβες ως πρόσφυγες.

Η ανάρτηση της ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κάτω Γουβών συγκινεί

"ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! 
Στην περιοχή και την Ενορία μας τις Κάτω Γούβες, κατέφτασαν 8 άνθρωποι από την Ουκρανία, οι οποίοι σήμερα μεν έρχονται ως πρόσφυγες, άλλοτε όμως και για κάποια χρόνια ερχόντουσαν ως παραθεριστές και στήριζαν τον τόπο μας τις Κάτω Γούβες και την τοπική μας οικονομία. 
Σήμερα λοιπόν ως πρόσφυγες ζητούν τη βοήθεια, την κατανόηση και τη φιλοξενία μας. Είναι 4 άνδρες και 4 γυναίκες μεταξύ αυτών κι ένα παιδί. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρω ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι κωφάλαλοι και αυτό συνεπάγεται κάποια δυσκολία στην επικοινωνία μαζί τους.
Θεωρώ όμως ότι είμαστε υποχρεωμένοι πρώτα ως άνθρωποι, ως Κρητικοί αλλά και ως Χριστιανοί να τους βοηθήσουμε όπως και όσο μπορούμε. 
Απευθύνομαι τόσο σε τοπικούς επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων, ιδιοκτήτες διαμερισμάτων και σε ανθρώπους που θα είχαν τόσο την θέληση, κυρίως όμως την αγάπη και φυσικά την δυνατότητα να βοηθήσουμε αυτούς τους συνανθρώπους μας. 
Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει παρακαλώ να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου στο 6945088961.
Ευχαριστώ θερμά."

 

Φωτογραφία αρχείου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ