Έριχναν μπαλωθιές για το "καλό", δε γλίτωσαν τη σύλληψη

Newsroom
Newsroom

Διπλή σύλληψη στη Μεσσαρά

Σε διπλή σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς, προχώρησαν χθες μεταμεσονύκτιες ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, κατελήφθησαν οι δύο άντρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς πλησίον της επιχείρησης, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ο ένας εξ αυτών να κατέχει όπλο με σκοπό τη ρήψη άσκοπων πυροβολισμών.

Από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσίας κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια.

Σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Συνελήφθησαν, χθες (18.06.2024) μεταμεσονύκτιες ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για άσκοπους πυροβολισμούς και  παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Κρήτης για την αντιμετώπιση και την πάταξη του φαινομένου των άσκοπών πυροβολισμών κατά τη διάρκεια κοινωνικών εκδηλώσεων, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου πραγματοποιούνται στοχευμένοι και προληπτικοί έλεγχοι.
Συγκεκριμένα χθες (18.06.2024) μεταμεσονύκτιες ώρες κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, κατελήφθησαν οι δύο ημεδαποί από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς πλησίον του καταστήματος να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ο ένας εξ αυτών να κατέχει όπλο με σκοπό τη ρήψη άσκοπων πυροβολισμών.
Από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσίας κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ