Εσύ, πόσα παγωτά έχεις φάει;

Newsroom
Newsroom

Το Talos Plaza καλωσορίζει το καλοκαίρι με τον πιο γλυκό τρόπο!

Πόσα μπάνια έκανες; Πόσα παγωτά έφαγες; Θάλασσα και παγωτά τα δυο αγαπημένα καλοκαιρινά θέματα συζήτησης των παιδιών!

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με το παγωτό. Μικροί και μεγάλοι, όλες τις ώρες της ημέρας αναζητούν τη δροσιά της «παγωμένης απόλαυσης». Το παραδοσιακό ξυλάκι με γεύση βανίλιας ή το παγωτό χωνάκι, είναι χαραγμένα στην μνήμη των μεγαλύτερων και σε μυρωδιά και σε γεύση. Που έβρισκαν οι παλιότεροι παγωτά όταν δεν υπήρχαν σούπερ μάρκετ και περίπτερα σε κάθε γωνιά; Τη δουλειά αυτή την αναλάμβανε ο παγωτατζής!

Με το τρίτροχο ποδήλατο έκανε την εμφάνισή του και διαλαλούσε το παγωτό του, στα σχολεία, στις εκκλησίες τις Κυριακές, στους γάμους, στα πανηγύρια, στις πλατείες, στα παζάρια, στους ποδοσφαιρικούς αγώνες και όπου αλλού σύχναζε πολύς κόσμος. Με το καρότσι του γεμάτο παγωμένη κρέμα περιφέρονταν στις γειτονιές και πούλαγε την γλυκιά πραμάτεια του ενώ στην Κρήτη ο παγωτατζής φώναζε: Κλαίτε κοπέλια, κλαίτε και παγωτά να θέτε!

Μόλις δυο ημέρες απέχει ο καλοκαίρι (τουλάχιστον ημερολογιακά) και μεις στο Talos Plaza το καλωσορίζουμε με τον πιο γλυκό τρόπο!

τάλως Talos plaza παγωτο

 Την 1η Ιουνίου, με αφορμή την έναρξη του καλοκαιριού αλλά και την παγκόσμια ημέρα γάλακτος φιλοξενούμε στην πλατεία μας τον παραδοσιακό παγωτατζή! Κλαίτε κοπέλια, κλαίτε και παγωτά να θέτε λοιπόν!

 Ελάτε να σας κεράσουμε με μια απ' τις μοναδικές γεύσεις που παρασκεύασε ειδικά γι αυτό το σκοπό το Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής ΣΠΥΡΙΔΩΝ.  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Έναρξη: 16:30 - Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

τάλως Talos plaza παγωτο

* Ευχαριστούμε το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής ΣΠΥΡΙΔΩΝ στου Κοκκίνη το Χάνι,  για την ευγενική του χορηγία!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ