Ετοιμάζουν ανθρωπιστική αποστολή για τους πληγέντες της Ελασσόνας

Ετοιμάζουν ανθρωπιστική αποστολή για τους πληγέντες της Ελασσόνας

Το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ", πιστό στις αρχές, στις αξίες και τα ιδανικά του, όπως ανακοίνωσε, αποφάσισε να βοηθήσει για ακόμη μια φορά όσους επλήγησαν από το σεισμό της Ελασσόνας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: 
"Μετά από πρωτοβουλία του γενικού διευθυντή του εκπαιδευτηρίου, Άρη Μαρκάκη και του συλλόγου των εκπαιδευτικών, πάρθηκε η απόφαση για μια ανθρωπιστική αποστολή με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας στο χώρο του εκπαιδευτηρίου στην Άνω Χερσόνησο.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν στους ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή του σχολείου, παρακαλουνται να φέρουν οι ίδιοι τα τρόφιμα στο χώρο του εκπαιδευτηρίου (τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τον εθνικό οργανισμό δημόσιας υγείας για τον covid 19), έως την Πέμπτη 18 Μαρτίου. Η ανθρωπιστική αυτή αποστολή έχει σκοπό, εκτός από την ενίσχυση των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή μας χρειάζονται, να εμπνεύσει και τα παιδιά μας, να δώσει το παράδειγμα για να ακολουθήσουν κι εκείνα τα ίδια βήματα υποστήριξης και συνεισφοράς στους ανθρώπους που κάθε φορά θα έχουν ανάγκη για βοήθεια.
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στα τηλέφωνα: 2897022040 - 2897022440"

Ανθρωπιστική αποστολή

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ