ΚΡΗΤΗ
Εξαφάνιση γιατρού: "Σάρωσαν" ξωκκλήσια και ποιμνιοστάσια, στη "μάχη" και μοτοσικλετιστές
Σε ξωκκλήσια, ποιμνιοστάσια και παλιά σπίτια, στο Ρέθυμνο, οι έρευνες για τον Αλέξη Τσικόπουλο - Μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου η επιχείρηση των εθελοντών του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού(ΟΦΚΑΘ)
Κοπιαστικές, πολύωρες μολαταύτα άκαρπες - δυστυχώς -παραμένουν οι προσπάθειες εντοπισμού του Αλέξη Τσικόπουλου, ο οποίος αγνοείται ενάμιση μήνα τώρα.
Image
Τα μέλη του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού(ΟΦΚΑΘ), που βρέθηκαν στην Κρήτη, αφού "σάρωσαν" περιοχές των Χανίων επέκτειναν τις έρευνές τους στο Ρέθυμνο όπου έψαξαν ξωκκλήσια, παλιά σπίτια και στάνες, σημεία όπου θα μπορούσε να έχει καταφύγει ο 33χρονος γιατρός.
Image
Στη "μάχη" ρίχτηκε και μία παρέα μοτοσικλετιστών από τα Χανιά, οι οποίοι "χτένισαν" τον ορεινό όγκο.
Image
Facebook
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη
