Εξαφάνιση ηλικιωμένης: Τα σενάρια, οι "παγίδες" και οι τελευταίες στιγμές πριν χαθεί

Συνεχίζονται οι έρευνες - Σηκώθηκε το drone

 

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης Στυλιανής Σφυριδάκη από τον Πλάτανο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Κυριακής. 

Πληροφορίες που φτάνουν από την περιοχή, μιλούν για μία γυναίκα η οποία ζούσε μόνη της και παρά τα 87 της χρόνια και το σοβαρό πρόβλημα υγείας της (άνοια), ήταν αεικίνητη. Συχνά πηγαινοερχόταν στο διπλανό χωριό, την Πλώρα, απ' όπου μάζευε ξύλα. Απομακρυνόταν δηλαδή από τον τόπο κατοικίας της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πατήρ Νικόλαος Τσαγκαράκης, εφημέριος στα Χουστουλιανά, κι επικεφαλής της ομάδας Σαμαρειτών που συμμετέχουν στις έρευνες, η ηλικιωμένη χθες βράδυ επιστρέφοντας στη γειτονιά της, φαινόταν έντρομη. Σαν κάτι να την απασχολούσε. Εν συνεχεία, τη ίχνη της χάθηκαν.

Εξ όσων γνωρίζει ο πατήρ Νικόλαος Τσαγκαράκης, η ηλικιωμένη συνήθιζε να ντύνεται καλά. Εκείνο που προβληματίζει όσους συμμετέχουν στην επιχείρηση εντοπισμού της, είναι αφενός το ότι συχνά απομακρυνόταν αρκετά από το σπίτι της, αφετέρου το ότι η περιοχή στον κάμπο της Μεσαράς, αφορά μία τεράστια έκταση. Η οποία έκταση κρύβει παγίδες, συνεπώς είναι άκρως επικίνδυνη. 

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται, είναι η 87χρονη να έχει κάνει autostop σε κάποιον διερχόμενο οδηγό. 

Από ξηράς και από αέρος, οι έρευνες συνεχίζονται. Επιστρατεύτηκε και drone το οποίο βρίσκεται αρκετές ώρες στον αέρα. Ο καιρός είναι καλός, ενώ επιπλέον σύμμαχος στις ομάδες των κλιμακίων είναι ότι οι μέρες έχουν... ανοίξει, συνεπώς ο ήλιος δύει πιο αργά.

 

 

Δείτε επίσης:

Συνεχίζονται, και με drone, οι έρευνες για την 87χρονη που εξαφανίστηκε

Συνεχίζονται οι έρευνες για την γυναίκα που χάθηκε στη Μεσαρά

Συναγερμός για την εξαφάνιση ηλικιωμένης γυναίκας
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Κεντρική φωτογραφία: apopsilive.gr 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ