Ευχαριστήριο για την χορηγία του νερού ΖΑΡΟΣ στο 355ο/555ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο Ηρακλείου

Ευχαριστήριο για την χορηγία του νερού ΖΑΡΟΣ στο 355ο/555ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο Ηρακλείου

Για την χορηγία της ΖΑΡΟΣ Α.Ε. σε νερό, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Ευχαριστήρια επιστολή στην ΖΑΡΟΣ Α.Ε απέστειλε η πρόεδρος του 55ου ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και 355ου /555ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, κ. Λήδα Ζαμπετάκη, για τη χορηγία που έγινε σε νερό, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των  υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που  εξετάστηκαν προφορικά τις ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων στο εξεταστικό κέντρο.

Στο ευχαριστήριο αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

"Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο 355ο και 555ο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο Ηρακλείου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως τις εταιρείες ΖΑΡΟΣ Α.Ε. και ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. για την άμεση ανταπόκρισή τους στα αιτήματά μας και την ευγενική τους χορηγία σε νερό, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των  υποψηφίων με αναπηρία και  ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που  εξετάστηκαν προφορικά τις ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων στο εξεταστικό μας κέντρο. Η στήριξη  που  σταθερά  μας  παρέχουν  οι  δύο  κρητικές  εταιρείες  αποδεικνύει  την ευαισθησία  τους στη νεολαία και την εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Η  Πρόεδρος

Ζαμπετάκη Λήδα"

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ