Ευχαριστήριο π. Γεωγίου Μαλλιωτάκη

Ευχαριστήριο π. Γεωγίου Μαλλιωτάκη

"Οι αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης, απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο μας, και επιβεβαιώνουν την καθολική αναγνώριση του ακέραιου και σεμνού χαρακτήρα της" αναφέρεται μεταξύ άλλων

Το δικό της ευχαριστώ για τη συμπαράσταση στο πένθος τους, μετά το θάνατο της Πρεσβυτέρας Ελένη Μαλλιωτάκη το γένος Κουβίδη, εκφράζει η οικογένειά της: 

"Η αγαπητή σε όλους πρεσβυτέρα Ελένη ήταν σύζυγος του Πρωτοπρεσβύτερου του Οικουμενικού Θρόνου π. Γεώργιου Μαλλιωτάκη, εφημέριου της Τυλίσου και αρχιερατικού επιτρόπου της ΣΤ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι με την παρουσία τους, τα καλά τους λόγια, τον πόνο και τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος και την οδύνη για τη μεγάλη απώλεια που βιώνουμε, της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς Πρεσβυτέρας Ελένης Μαλλιωτάκη, το γένος Κουβίδη.

Οι αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης, απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο μας, και επιβεβαιώνουν την καθολική αναγνώριση του ακέραιου και σεμνού χαρακτήρα της, αλλά και της μεγάλης και αστείρευτης αγάπης για την οικογένειά της και τους συνανθρώπους της, αιώνια ιδανικά, αρχές και αξίες που στόλιζαν την σπάνια και μοναδική προσωπικότητά της.

Η Πρεσβυτέρα Ελένη άφησε πίσω της ιερά παρακαταθήκη την άδολη και πηγαία αγάπη της για την Εκκλησία του Χριστού, την ολοκληρωτική αφοσίωση στην οικογένειά της και την ανιδιοτελή προσφορά και αλληλεγγύη προς όλους ανεξαιρέτως τους συνανθρώπους της.

Ιδιαιτέρως και ευγνωμόνως ευχαριστούμε την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την αποστολή εκπροσώπου στην Εξόδιο Ακολουθία του Πανοσιολ. πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Αρχιμ Μεθοδίου Βερνιδάκη, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, τους Σεβ. Μητροπολίτες Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο, ο οποίος και εκφώνησε τον επικήδειο σκιαγραφώντας αριστοτεχνικά την προσωπικότητα της μακαριστής, Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό και Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Κνωσού κ. Πρόδρομο, ο οποίος και διαβίβασε τις συλλυπητήριες ευχές του ασθενούντος Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, τους Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτες και Ηγουμένους, τους Ιεροκήρυκες, την πλειάδα των Πρεσβυτέρων και Διακόνων, που έλαβαν μέρος στην Εξόδιο Ακολουθία.

Τον Δήμαρχο κ. Μενέλαο Μποκέα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρο Καλλέργη, τον επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Αθανάσιο Κύρκο και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Μαλεβιζίου, τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τυλίσου κ. Εμμανουήλ Βασιλάκη.

Τον Ανιπεριφερειάρχη Υγείας και εκπρόσωπο του απουσιάσαντος εκτός Κρήτης Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη, ιατρό ογκολόγο κ. Λάμπρο Βαμβακά, και το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ογκολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ για την επιστημονική και ανθρώπινη μεταχείριση της μακαριστής από την αρχή της ασθένειάς της.

Τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Μαλεβιζίου για την ολοπρόθυμη φροντίδα και αρωγή τους και την έκδοση Ψηφίσματος.

Τους Προέδρους και τα Μέλη των Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου και του Αθλητικού Ομίλου Τυλίσου για την έκδοση Ψηφισμάτων.

Τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως.

Ο Κύριος της Ζωής και του Θανάτου να αναπαύει την μακαρία της ψυχη μετά των Αγίων και των Δικαίων εν Χώρα Ζώντων.

Ο σύγυζος

Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου

Ιερεύς Γεώργιος Μαλλιωτάκης

τα παιδιά και τα εγγόνια

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ