Ευχαριστήριο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. προς τον Λ. Αυγενάκη

Ευχαριστήριο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. προς τον Λ. Αυγενάκη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»Ο.Α.Α. ευχαριστεί  θερμά τον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την οικονομική ενίσχυση στο «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» μαζί  με τα  4808 νόμιμα και εγγεγραμμένα στο μητρώο αθλητικά σωματεία της χώρας, μια γενναία χρηματοδότηση μέσα από τον νέο τρόπο φορολόγησης του στοιχήματος που αποτελούσε  μόνιμο αίτημα του αθλητικού κόσμου της χώρας.

Σε σχετική ανακοίνωση του αναφέρει:

"Με την σημαντική αυτή εξέλιξη εκ μέρους του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού  αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία αποτελούν τον κύριο μοχλό ανάπτυξης της αθλητικής οικογένειας της χώρας. Ο υπουργός παραμένει πιστός στις δεσμεύεις του στο σύνολο των μεταρρυθμίσεων που ο ίδιος τόλμησε. Ο ελληνικός αθλητισμός και οι αθλητικές εγκαταστάσεις γνωρίζουν πρωτόγνωρη άνθηση, πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα. Με το έργο  και τις βασικές επιλογές του, αποδεικνύεται έμπρακτα η αναγνώριση της σημασίας που  αποδίδει η ελληνική Πολιτεία στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, γεγονός που κάνει όλους όσους τον υπηρετούν εξαιρετικά αισιόδοξους.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. ευχαριστεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού και για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου Ηράκλειου για την πλήρη χρηματοδότηση του έργου της μεταφοράς των τεσσάρων γηπέδων τένις ανατολικότερα εντός του Πάρκου νεολαίας, ενέργεια απολύτως απαραίτητη για την απρόσκοπτη συνέχεια της λειτουργίας του Ιστορικού ομίλου που φέτος συμπληρώνει 94 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» δεσμεύεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάπτυξη και καλλιέργεια των αθλημάτων του με στόχο την δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων."

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ