Ευχαριστούν για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού

Ευχαριστούν για την δωρεά ιατρικού εξοπλισμού

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 8ου ΓΕΛ Ηρακλείου ευχαριστούν το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου για τη σημαντική προσφορά του, με δωρεά ιατρικού εξοπλισμού.


"Την  Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έκανε δωρεά στο σχολείο μας ιατρικό εξοπλισμό αποτελούμενο από ένα ιατρικό κρεβάτι, ένα αναδιπλούμενο παραβάν, ένα σκαλοπάτι, ένα θερμόμετρο μετώπου και ένα φαρμακείο. Ο παραπάνω εξοπλισμός τοποθετήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα Α’ Βοηθειών που διαθέτει το σχολείο μας. Στην αίθουσα αυτή έχει τοποθετηθεί ο απινιδωτής που μας είχε προμηθεύσει τον Νοέμβριο του 2018 η Περιφέρεια Κρήτης, μέσω του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων, ο υπόλοιπος ιατρικός εξοπλισμός που διαθέτει το σχολείο μας και τα ιατρικά αναλώσιμα (φάρμακα, αντισηπτικά, μάσκες κ.λ.π.). 

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  του σχολείου μας για τη δωρεά του ιατρικού εξοπλισμού και για τη μακροχρόνια άριστη συνεργασία που συμβάλλει στη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας του σχολείου μας. "

  

1
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ