Ευχές Αρναουτάκη για τον Δεκαπενταύγουστο με κοινωνικό μήνυμα

Γιορτάζουμε το «Πάσχα του καλοκαιριού» τηρώντας τα μέτρα προστασίας, λέει ο Περιφερειάρχης Κρήτης - Δείτε το νέο μήνυμα της Περιφέρειας για τους εμβολιασμούς

Ευχές για τον Δεκαπενταύγουστο, στέλνει με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, προτρέποντας παράλληλα στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας στο μεγάλο αντάμωμα οικογενειών και φίλων που φέρνει παραδοσιακά η μεγάλη χριστιανική γιορτή του καλοκαιριού και απευθύνοντας δημόσια έκκληση για συνέχιση του εμβολιασμού που θα οδηγήσει στην ανοσία. 

Στη δήλωσή του ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει: 

«Ο Δεκαπενταύγουστος, το «Πάσχα του Καλοκαιριού», η γιορτή που συνδυάζεται με το αντάμωμα των οικογενειών και των φίλων, με την ξεκούραση και τη χαρά, φέτος πρέπει να εορταστεί με ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας. Η εξέλιξη της πανδημίας, μας κρατά σε εγρήγορση και μας επιβάλει την τήρηση των μέτρων προστασίας. Ως Περιφέρεια Κρήτης, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους. Επαναλαμβάνουμε, ταυτόχρονα, τη δημόσια έκκληση για τον εμβολιασμό όλων των συμπολιτών μας». 

Το κοινωνικό μήνυμα

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού της Κρήτης. Το νέο κοινωνικό μήνυμα της Περιφέρειας για το φετινό καλοκαίρι αναρτήθηκε στα social media. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ