Ευχές στις υπηρεσίες από το Γ.Κεφαλογιάννη

Ευχές στις υπηρεσίες από το Γ.Κεφαλογιάννη

Την καθιερωμένη εθιμοτυπική επίσκεψη για ανταλλαγή ευχών σε υπηρεσίες της Π.Ε Ρεθύμνου πραγματοποίησε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης

Επίσκεψη σε υπηρεσίες της Π.Ε Ρεθύμνου για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών με τα στελέχη και τους εργαζόμενους πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ειδικότερα, ο Ρεθεμνιώτης Βουλευτής επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.  Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα  προστασίας, επισκέφθηκε το Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Ρεθύμνου (Γηροκομείο) του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης. Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, ο κ. Κεφαλογιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους φορείς που επισκέφθηκε ζητήματα στελέχωσης, εξοπλισμού και υποδομών κάνοντας αναφορά στις ενέργειες που έχουν γίνει προκειμένου το Ρέθυμνο να αποκτήσει σύγχρονες και λειτουργικές υποδομές για κάθε υπηρεσία.

Επιπρόσθετα, μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων τόνισε πως «Με δεδομένη τη σημασία του έργου που επιτελούν στο σύνολο τους οι υπηρεσίες της Π.Ε Ρεθύμνου και τα Σώματα Ασφαλείας, ιδιαίτερα στην εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους και τα στελέχη που παρά τις δύσκολες συνθήκες, στάθηκαν στο ύψος τους προσφέροντας υψηλού επίπεδου υπηρεσίες στους πολίτες του Ρεθύμνου. Από τη μεριά μας συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη προσήλωση την προσπάθεια προκειμένου η Ελληνική Πολιτεία να στηρίξει και να ενισχύσει αυτό το  ιδιαίτερα απαιτητικό, επίπονο, δύσκολο, αλλά και εξαιρετικά κρίσιμο έργο. Συνεχίζουμε με μαχητικότητα, αφοσίωση και αγάπη για την πατρίδα και είμαι πεπεισμένος πως με σταθερά και ρεαλιστικά βήματα η χώρα μας θα τα καταφέρει. Εύχομαι να έχουμε ένα χαρούμενο και δημιουργικό νέο έτος με υγεία και οικογενειακή ευτυχία για όλους».

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ