Εύσημα της Γαλλίας στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση με τα αρώματα - μαϊμού

Εύσημα της Γαλλίας στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση με τα αρώματα - μαϊμού

Ο Γάλλος πρέσβης στην Αθήνα συναντήθηκε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή, με τον Πρέσβη της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Patrick Maisonnave .

Ο Γάλλος Πρέσβης εξέφρασε στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ την ευαρέσκεια της γαλλικής πλευράς για την πρόσφατη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, με την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας παραγωγής αρωμάτων και διακίνησης απομιμητικών προϊόντων επώνυμων εταιριών, μεταξύ των οποίων και γαλλικών.

Υπενθυμίζεται, όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, η υπόθεση με τα μαϊμού - αρώματα είχε μεγάλο αντίκτυπο διεθνώς.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, που σχετίζονται ευρύτερα με ζητήματα ασφάλειας και αστυνομικής συνεργασίας.

Γάλλος πρέσβης

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών κα Αθηνά Καλύβα μαζί με το Διευθυντή του Γραφείου της, κ. Αριστομένη Μπίνη, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος Χρήστος Μανούρας, ενώ από την πλευρά της Γαλλικής Πρεσβείας συμμετείχαν ο Ακόλουθος Εσωτερικής Ασφάλειας – Αστυνομικός Σύνδεσμος κ. Franck Billa και ο Αναπληρωτής Ακόλουθος Εσωτερικής Ασφάλειας κ. Laurent Diller.

Γάλλος πρέσβης

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ