ΦΑΙΣΤΟΣ: Νέο κατάστημα στο Ρέθυμνο

Newsroom
Newsroom

Το νέο κατάστημα έρχεται να δώσει μια ποιοτική επιλογή στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής

Πιστά  στο αναπτυξιακό τους πλάνο, τα συνεργαζόμενα καταστήματα Φαιστός  ανακοινώνουν  ένα νέο κατάστημα στη πόλη του Ρεθύμνου. Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε ένα σύγχρονο  χώρο με πολλές θέσεις στάθμευσης, στην οδό Μάρκου Πορτάλιου 34, σχεδιασμένο σύμφωνα με τους τελευταίους κανόνες προστασίας για την ασφάλεια πελατών και εργαζομένων. 

Το νέο κατάστημα έρχεται να δώσει μια ποιοτική επιλογή στους καταναλωτές της ευρύτερης περιοχής με μεγάλες προσφορές και πλήρη γκάμα προϊόντων. 

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας και με στόχο την ανάδειξη της εντοπιότητας, τα συνεργαζόμενα καταστήματα Φαιστός  εμπλουτίζουν συνεχώς την γκάμα τους  με υψηλής ποιότητας κρητικά & ελληνικά προϊόντα. Δίνοντας πάντα τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Με τρόπο αυτό η  εταιρεία παραμένει πιστή στην ποιοτική της δέσμευση, εξασφαλίζοντας χαμηλές τιμές, φρεσκάδα και ποιότητα καθημερινά.

Μέσα από το πρόγραμμα ανάπτυξης επιδιώκει την στήριξη και ανάπτυξη οικογενειακών μικρομεσαίων επιχειρήσεων συνεισφέροντας με τον τρόπο της στη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.  

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ