"Γεμίζει" το TikTok με την μαγεία της Κρήτης

Φρόσω Μαστορίδη
Φρόσω Μαστορίδη

Τα βίντεο του Μιχάλη Μιχαηλίδη έρχονται να μας θυμίσουν πόσο ευλογημένος είναι αυτός ο τόπος

Μια σειρά από κλιπ στο TikTok που δημιούργησε ο νεαρός Μιχάλης Μιχαηλίδης, με προσεγμένη και νοσταλγική αισθητική, έρχεται να μας θυμίσει τις μαγείες της Κρήτης, που συχνά λόγω καθημερινότητας αγνοούν ακόμα και οι κάτοικοί της. 

Στον λογαριασμό του στο TikTok, με όνομα @maikus.1 μπορεί κανείς να θαυμάσει τη δουλειά που έχει κάνει. 

@maikus.1 Theres no communication but we have fun #crete #greece #tropical #islandlife ♬ completely different reality - beachbumblaine

Στα βίντεό του μπορεί κανείς να δει πώς είναι η ζωή στην Κρήτη στην καθημερινότητα, αλλά κυρίως το ξέγνοιαστο καλοκαίρι, που ο καυτός Ήλιος φωτίζει το νησί μας. 

 

@maikus.1 The realistic version of our daily lives #crete #greece #tropical #island #daily ♬ La vida es corta así q c4g4la - Yaret<3

Κι αν κανείς αναρωτιέται πως είναι να ζει σε ένα "τροπικό νησί της Μεσογείου" δεν έχει παρά να τα παρακολουθήσει.

 

@maikus.1 #love #tropical #island #greece ♬ sonido original - Esteve <3

 

Ποιος είναι o δημιουργός, Mιχάλης Μιχαηλίδης

Σε ηλικία μόλις 25 ετών, ο Μιχάλης έχει σπουδάσει κινηματογράφο στην Αγγλία και πλέον ασχολείται με βίντεο και τη διαφήμιση, όπως είπε στο Cretalive.

Επέστρεψε όμως στην Κρήτη καθώς τον κέρδισε η ζωή στο νησί, πράγμα που φαίνεται κι από την αγάπη που προκύπτει από το έργο του. Από το 2018, δραστηριοποιείται και στο χώρο της μόδας, όπου δημιούργησε μια μάρκα ρούχων (Inner Treasure), η οποία είναι εμπνευσμένη από την καλοκαιρινή ζωή στην Κρήτη και από το skate, με το οποίο ασχολείται εδώ και χρόνια. 

Τα περισσότερα βίντεό του στο TikTok είναι προϊόν από κομμένες σκηνές από τις διαφημίσεις που έχει ο ίδιος δημιουργήσει για τα ρούχα του.

Σκοπός του είναι να αναδείξει την παραδεισένια φύση της Κρήτης.

@maikus.1 if it doesn’t go v!ral I’ll start sayin tropical again #mediterranean #island #greece ♬ orijinal ses - 9GEEK