Γεννηματά και Βαρουφάκης στην Κρήτη

Γεννηματά και Βαρουφάκης στην Κρήτη

Περιοδείες στην Κρήτη αρχίζουν από σήμερα τόσο η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, όσο και ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Η περιοδεία της προέδρου εντάσσεται στο πλαίσιο του διαλόγου του Κινήματος με επιχειρηματικούς, εργατικούς, επαγγελματικούς, και επιστημονικούς φορείς και ενώσεις για την αντιμετώπιση των υγειονομικών κινδύνων και της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, η περιοδεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής αρχίζει σήμερα στις 11.00 το πρωί της Δευτέρας με σύσκεψη φορέων στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, ενώ στη συνέχεια πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση με στελέχη του κόμματος. Το απόγευμα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφθεί την Ένωση Μεσσαράς, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με το δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη στις Μοίρες κι έπειτα θα υλοποιηθεί σύσκεψη αγροτικών στελεχών στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαιστού.

Αύριο Τρίτη, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, αντιπεριφερειάρχες και τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλο Μπαριτάκη, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Περιφέρεια Κρήτης.

Αντίστοιχα, ο Γιάνης Βαρουφάκης που βρίσκεται στην Κρήτη από χθες, θα έχει σήμερα στις 10.00 το πρωί συνάντηση στο Βενιζέλειο με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους. Στη 13.00 το μεσημέρι, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους, στο «Μαρίνα cafe», στο λιμάνι Ηρακλείου. Τo απόγευμα, θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και με φίλους του κόμματος, επίσης στο «Μαρίνα cafe». Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, αύριο Τρίτη 21 Ιουλίου, θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο, και μετά θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο. Η τριήμερη επίσκεψή του θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στα Χανιά.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ