Γεννήτρια της ΔΕΗ στους οικίσκους των σεισμόπληκτων

Γεννήτρια της ΔΕΗ στους οικίσκους των σεισμόπληκτων

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Μανώλης Φραγκάκης επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του ήρθε σε επαφή με τον ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να τοποθετηθεί μία μεγάλη γεννήτρια της ΔΕΗ στους οικίσκους.

Με στόχο τη διασφάλιση συνεχούς ηλεκτροδότησης στους οικίσκους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης, επικοινώνησε με τον Υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του ήρθε σε επαφή με τον ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να τοποθετηθεί μία μεγάλη γεννήτρια της ΔΕΗ στους οικίσκους.

Η γεννήτρια τοποθετήθηκε άμεσα τις πρώτες πρωινές ώρες, στον καταυλισμό στο Αρκαλοχώρι.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μην υπάρξουν προβλήματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, κάτω από αυτές τις αντίξοες καιρικές συνθήκες για τους διαμένοντες στους οικίσκους.

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας εξάλλου, βρίσκεται σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων, ανταποκρινόμενος άμεσα στις επιπλέον ανάγκες που καταγράφηκαν για θερμαντικά σώματα σε οικίσκους, εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν με τα κλιματιστικά τις προηγούμενες ώρες.

 

Δείτε επίσης:

Οι οικίσκοι του Αρκαλοχωρίου, από ψηλά, στον κλοιό του χιονιά! - Εντυπωσιακές εικόνες

Ο χιονιάς και οι δύσκολες ώρες για τους σεισμόπληκτους στους οικίσκους

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ