Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, επ'αυτοφώρω σύλληψη για ζωοκλοπή

Newsroom
Newsroom

Ο δράστης εντοπίστηκε ενώ κινούνταν με κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητo - Εμπλέκονται άλλα δύο άγνωστα άτομα

Το "ίδιο έργο σε επανάληψη" - κάτι που πάντως δεν συμβαίνει συχνά - βλέπουν οι αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων, που μέσα σε ένα μήνα, για δεύτερη φορά, συνέλαβαν επ'αυτοφώρω το δράστη ζωοκλοπής.

Περίπου 20 ζώα κλάπηκαν από τις Καμάρες, με τους αστυνομικούς να δρουν ακαριαία, εντοπίζοντας τον 30χρονο δράστη, με καταγωγή από το Μονοφάτσι, ο οποίος είναι γνώριμος των αστυνομικών αρχών για διάφορες υποθέσεις.

Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς Τ.Ε.Κ.Α.Μ Κρήτης και της Ο.Π.Κ.Ε Ηρακλείου, ενώ κινούνταν με κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο και συνελήφθη, ενώ εντοπίστηκαν και τα κλεμμένα ζώα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων Ηρακλείου, το χρονικό διάστημα από 17.10.2022 έως και 13.11.2022 ο άνδρας αφαίρεσε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο από περιοχή του Δήμου Ηρακλείου το οποίο απέκρυπτε σε αποθήκη σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα συντονισμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ο ημεδαπός κατά το χρόνο που μετέβη με το παραπάνω όχημα σε περιοχή του Δήμου Φαιστού και αφαίρεσε από μάντρα-ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας άλλου άνδρα, 20 προβατοειδή. Στη συνέχεια τα μετέφερε σε περιφραγμένη αγροτική περιοχή και έπειτα προσπάθησε να αποκρύψει το εν λόγω όχημα. Άμεσα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Τα αφαιρεθέντα  προβατοειδή και το όχημα αποδόθηκαν στους παθόντες ιδιοκτήτες τους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, στην υπόθεση ζωοκλοπής εμπλέκονται άλλα δύο, άγνωστα, άτομα.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ