Για Μαθηματικά... έχε τον Νου σου!

Για Μαθηματικά... έχε τον Νου σου!

Η απόλυτη εξειδίκευση στα Μαθηματικά: Γυμνάσιο, Λύκειο, Πανεπιστήμιο!

Μαθηματικά από το Α ως το Ω μπορεί να κατακτήσει ένας μαθητής Γυμνασίου, Λυκείου ή ένας φοιτητής στο Πρότυπο Κέντρο Διδασκαλίας Μαθηματικός Νους (Λεωφόρος Δημοκρατίας 59Γ και νέο κτήριο: Ιερολοχιτών και Στρ. Αλεξάκη 1), εκεί όπου επίκεντρο είναι ο μαθητής και στόχος η επιτυχία.

 

Για να καταφέρει κανείς να μυηθεί στα μυστικά του πιο συναρπαστικού μαθήματος, που ακονίζει το νου και ανοίγει τα φτερά μαθητών και φοιτητών, προσφέρονται τα εξής:

 

  • Μικρά τμήματα/ Μάθημα στο τραπέζι 

Ένας μαθητής και δίπλα του ο εκπαιδευτικός: διαμορφώνονται τμήματα μικρά, μόλις ενός ως τριών ατόμων. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στον καθηγητή να επικεντρωθεί στις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά και, παράλληλα, στον μαθητή ο απαραίτητος χρόνος για να λύσει οποιαδήποτε απορία του.

Μαθηματικός Νους

  • Αναλυτικές σημειώσεις

Ακόμα και όταν βρίσκεται στο σπίτι, ο μαθητής έχει στο πλευρό του τους καθηγητές του. Όλοι οι εκπαιδευτικοί έχουν επιμεληθεί αναλυτικές σημειώσεις, τις οποίες συμβουλεύονται οι μαθητές την ώρα της μελέτης. Οι σημειώσεις, πολύτιμοι σύμβουλοι μαθητών και φοιτητών, περιλαμβάνουν ασκήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας που συμβάλλουν στην διαμόρφωση ενός μαθηματικού τρόπου σκέψης.

Μαθηματικός Νους

  • Αναγνωστήριο

Οι νέες εγκαταστάσεις, στο κτίριο επί της οδού Ιερολοχιτών και Στρ. Αλεξάκη 1  διαθέτουν αναγνωστήριο, που είναι ανοιχτό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πρόκειται για έναν χώρο που προσφέρεται για μελέτη, για όποιον μαθητή αναζητά ησυχία και συγκέντρωση. Από το πλευρό των μαθητών δεν λείπουν στιγμή οι καθηγητές τους που δίνουν το «παρών», όποτε τους ζητηθεί.

Μαθηματικός Νους

  • Μαθήματα εξ αποστάσεως

Οι καθηγητές στον Μαθηματικό Νου βρίσκονται κοντά στα παιδιά σε κάθε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας αλλά και χάρη στην άρτια εκπαίδευσή τους, υποστηρίζουν τη σύγχρονη διαδικτυακή εκπαίδευση με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Μαθηματικός Νους

  • Ενισχυτικά τμήματα

Για όποιο παιδί αισθάνεται ότι έχει αδυναμίες, κενά ή απορίες, προσφέρονται ενισχυτικά τμήματα που στόχο έχουν την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης κάθε μαθητή.

 

  • Τμήματα αυξημένων απαιτήσεων

Τα Μαθηματικά, όπως είναι γνωστό, δεν έχουν όρια… Έτσι, διαμορφώνονται τμήματα αυξημένων απαιτήσεων για όσους θέλουν να εξερευνήσουν ακόμα περισσότερο αυτό τον θαυμαστό- μαθηματικό- κόσμο!

Μαθηματικός Νους

  • Σεμινάρια Ανώτερων Μαθηματικών

Και επειδή το άπειρο είναι μαθηματικός όρος, για όσους δε θέλουν να περιορίζονται στην ύλη του σχολείου, διοργανώνονται κύκλοι σεμιναρίων Ανώτερων Μαθηματικών, καθένας από τους οποίους εμβαθύνει σε έναν διαφορετικό τομέα (Ανάλυση, Άλγεβρα, Πιθανότητες - Στατιστική, Διαφορικές Εξισώσεις).

 

  • Επαγγελματικός προσανατολισμός

Η επιτυχία στο σχολείο και το Πανεπιστήμιο είναι το πρώτο βήμα. Το ερώτημα είναι, όμως, τι ακολουθεί. Οι μαθητές και οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να απευθυνθούν σε καταξιωμένους επιστήμονες στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού προκειμένου να επιλέξουν το γνωστικό αντικείμενο που ταιριάζει περισσότερο στις δεξιότητές τους.

 

 

Μαθηματικός Νους

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ