Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη: Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το μέλλον

Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη: Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το μέλλον

Η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" συνέχισε στα Χανιά την περιοδεία της στην Κρήτη

«Η Ελλάδα στέκεται και ετοιμάζεται για το μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά από τα Χανιά η πρόεδρος της επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αντιπεριφέρεια Χανίων. 

Μετά το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο, βρέθηκε στα Χανιά προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και φορέων σχετικά με τη διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Αρχικά, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη επισκέφθηκε την Αντιπεριφέρεια Χανίων όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή. Οι δυο τους αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, με την πρόεδρο της Επιτροπής "Ελλάδα 2021" να προσφέρει στον κ. Καλογερή ένα συλλεκτικό νόμισμα για τα 200 χρόνια της Επανάστασης, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων της δώρισε ένα λεύκωμα με τις αρχαιότητες της Δυτικής Κρήτης. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αντώνης Παπαδεράκης, οι δήμαρχοι Πλατανια Γ. Μαλανδράκης, Αποκορώνου Χ. Κουκιανάκης, Σφακίων Μ. Χιωτάκης , οι αντιδήμαρχοι Καντάνου – Σελίνου Μ. Μπικάκης και Κισσάμου Γ. Χαχλάκης καθώς και η περιφερειακή σύμβουλος Σ. Μαλανδράκη.

Οι Δήμαρχοι του Νομού κατέθεσαν μάλιστα στην Πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» τις προτάσεις τους για το εορτασμό της επετείου. 

Στη συνέχεια, η κ. Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη και περιηγήθηκε την παλιά πόλη των Χανίων, ενώ επισκέφθηκε το Φρούριο Φιρκά και τους τάφους των Βενιζέλων.

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ