Γιατί έντυσαν τα δέντρα στην Δημοτική Αγορά με μπουφάν;
Τους άστεγους είχε σκοπό να βοηθήσει η δράση της ομάδας
«Κανένας μόνος του στο κρύο» είναι το σύνθημα της δράσης «Βοήθα με να μπορώ» που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, προκειμένου να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.
Οι νύχτες στα Χανιά είναι ιδιαίτερα κρύες και η παγωνιά είναι διαπεραστική. Αν αυτό το νιώθουν οι περισσότεροι απλά στην διαδρομή προς το σπίτι τους, οι άστεγοι το ζουν καθημερινά, όλο το 24ωρο.
Τους άστεγους είχε σκοπό να βοηθήσει, λοιπόν, η δράση της ομάδας, που συνέλεξε μεγάλη ποσότητα από μπουφάν, ζακέτες, πανωφόρια και κουβέρτες και τα κρέμασε στα δέντρα της πλατείας, ώστε όποιος έχει ανάγκη να μπορεί να πάρει.
Όσα έμειναν, θα μοιραστούν όπου υπάρχει ανάγκη.
Από πλευράς της πρωτοβουλίας, οι ίδιοι αναφέρουν:
«Καλούμε και εμείς με την σειρά μας όλους τους πολίτες των Χανίων να στηρίξουν την συγκεκριμένη δράση όπου στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία από τους πολίτες της Λάρισας. Οποίος θέλει μπορεί να κραταει μαζί του και από μια κουβέρτα! Κανένας μόνος του στο κρύο όλοι μαζί μπορούμε!»
- Διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ
- 44 εκ. ευρώ στους δήμους - Πόσα χρήματα "πηγαίνουν" στην Κρήτη
- Μεγάλο ενδιαφέρον για την ομάδα θετών και ανάδοχων γονέων