Γόρτυνα Νέα Εποχή: Καταγγελία για βιαιοπραγία σε εκλογικό κέντρο της παράταξης

Newsroom
Newsroom

Καταγγελία για επίθεση στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Γόρτυνα Νέα Εποχή» στο Ασήμι.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Μια εβδομάδα πριν από τις κάλπες, της 8 ης Οκτωβρίου, την κορυφαία αυτή δημοκρατική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων αιρετών της Αυτοδιοίκησης, κάποιοι επιλέγουν το δρόμο της πόλωσης και του εκφοβισμού της κοινωνίας της Γόρτυνας.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου (30/9) στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Γόρτυνα Νέα Εποχή» σημειώθηκε ένα σοβαρό επεισόδιο που θύμισε άλλες – αλήστου μνήμης - εποχές. Ένας άνδρας, φίλα προσκείμενος στον συνδυασμό της απερχόμενης δημοτικής αρχής, εισέβαλε στο εκλογικό κέντρο και αφού επιτέθηκε λεκτικά εναντίον μέλους του συνδυασμού μας, δεν δίστασε ακόμα και να βιοπραγήσει εναντίον του!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γόρτυνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Γόρτυνα Νέα Εποχή», Πτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου δήλωσε τα εξής:

«Με λύπη μου πληροφορήθηκα πως μέλος του συνδυασμού μας δέχθηκε επίθεση μέσα στο εκλογικό κέντρο στο Ασήμι. Δυστυχώς, αυτοί που φρόντισαν όλο το προηγούμενο διάστημα να βαδίσουν στο δρόμο της πόλωσης και της τοξικότητας, τώρα επιλέγουν με τραμπούκικες μεθόδους να τρομοκρατήσουν την τοπική κοινωνία. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον ολισθηρό και επικίνδυνο αυτό δρόμο. Σε μια εβδομάδα οι Γορτύνιοι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στην κάλπη».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις εκλογές , την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ