Γραφική ύλη στο σχολείο των Φυλακών Χανίων

Γραφική ύλη στο σχολείο των Φυλακών Χανίων

Η ομάδα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκεντρώσει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει το σχολείο

Στην παράδοση δωρεάν γραφικής ύλης προς το 2ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων το οποίο βρίσκεται στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, προχώρησε  η Ομάδα Στήριξης ΣυνΆνθρωπος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:  

Πριν λίγες ημέρες η Ομάδα Στήριξης “ΣυνΆνθρωπος” ανέλαβε να βοηθήσει στην συγκέντρωση αναλώσιμων υλικών και γραφικής ύλης για το 2 ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων το οποίο βρίσκεται στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, μετά από σχετικό αίτημα αυτού.

Η ομάδα μας μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να συγκεντρώσει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει το σχολείο τη φετινή σχολική χρονιά έπειτα από 5έτη μη λειτουργίας λόγω των ελλείψεων αυτών.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε από τα μέλη της ομάδας μας σε συνεργασία με τον Διευθυντή του Καταστήματος Κράτησης Χανίων, κ. Κονταξάκη Γεώργιο, και τη Διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, κα Λιανδρή Ειρήνη, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020. Για μία ακόμη φορά αποδείξαμε ότι υπάρχει ελπίδα και πίστη για το ΣυνΆνθρωπο και ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ