Χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των αγροτών της Κρήτης το Παγκρήτιο Συντονιστικό
Κάλεσμα στους αγρότες να ενισχύσουν τα μπλόκα
Το Παγκρήτιο Συντονιστικό Αγροτικών Συλλόγων και Επιτροπών Αγώνα χαιρετίζει τους συνάδελφους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους της Κρήτης που κινητοποιούνται, συντονίζοντας τον αγώνα τους με τον αγώνα των μικρομεσαίων αγοτοκτηνοτρόφων σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, στα μπλόκα της επιβίωσης, στον δρόμο της αγωνιστικής διεκδίκησης των σύγχρονων αναγκών τους.
Συγκεκριμένα, στα Αστερούσια έχει στηθεί μπλόκο στον κόμβο των Πραιτωρίων, στα Χανιά έχει στηθεί μπλόκο στον κόμβο των Μεγάλων Χωραφιών μετά από πανχανιώτικο συλλαλητήριο, στο νότιο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε μαζική κινητοποίηση στον κόμβο στην τοποθεσία Μάντρες, και στα Ανώγεια επίσης μαζική κινητοποίηση στη θέση Δισταύρι στο Μετόχι Ανωγείων, όπου είχε μαζική παρουσία η νεολαία, η οποία δεσμεύτηκε για την ανασυγκρότηση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ανωγείων.
Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης να πυκνώσουν τα αγωνιστικά μπλόκα και να μαζικοποιήσουν και τις άλλες κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Κρήτη, που οργανώνονται από τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Επιτροπές Αγώνα Αγροτών, σε συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, στη βάση του αγωνιστικού πλαισίου αιτημάτων της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Η πείρα των προηγούμενων χρόνων μας δείχνει τον δρόμο. Μόνο με πανελλαδικά συντονισμένες και ανεβασμένες μορφές πάλης, όπως αυτή των μπλόκων, και με τη μαζικοποίησή τους, μπορούμε να ελπίζουμε στην επίλυση των προβλημάτων μας! Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, η κατάκτηση του αφορολόγητου ορίου, έστω και μειωμένου σε σχέση με το αιτήματά μας, και του ακατάσχετου ορίου για τραπεζικούς λογαριασμούς.
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ - ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ!
- Δήμος Μινώα: Προς μονιμοποίηση οι εργαζόμενοι στο "Βοήθεια στο σπίτι"
- Εσπερίδα των μηχανικών της Σητείας
- Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα