Χαλαρές βόλτες και ψώνια με click away για την τελευταία Κυριακή του έτους

Χαλαρές βόλτες και ψώνια με click away για την τελευταία Κυριακή του έτους

Αρκετοί ήταν οι Ηρακλειώτες που βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης για τα πρωτοχρονιάτικα ψώνια τους - Δείτε φωτογραφίες

Τελευταία Κυριακή του έτους και η εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου δεν έχει καμία σχέση με την κοσμοσυρροή που παρατηρούνταν στην αγορά άλλες χρονιές, μια τέτοια ημέρα.

Αγορά

Μολονότι τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα ζαχαροπλαστεία, τα φαρμακεία, τα κρεοπωλεία και τα ιχθυοπωλεία, λειτουργούν κανονικά, τα εμπορικά καταστήματα εξακολουθούν να εξυπηρετούν τους πελάτες τους με το σύστημα του click away και μέσω ραντεβού, όπως προβλέπεται από τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ.

Αγορά

Τα καταστήματα σήμερα προβλέπεται να λειτουργήσουν με συνεχές ωράριο έως τις 9 το βράδυ, ωστόσο οι αγορές στα καταστήματα, πλην των τροφίμων, πραγματοποιούνται με βάση όσα προβλέπονται από το click away.

Αγορά

Οι καταναλωτές που έχουν ήδη επικοινωνήσει είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω e-shop με το κατάστημα της επιλογής τους, προσέρχονται στο προκαθορισμένο ραντεβού τους προκειμένου να παραλάβουν τα ψώνια τους και να ψωνίσουν με τη χρήση του pos.

Αγορά

Οι καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν σε αρκετούς Ηρακλειώτες να κάνουν τη βόλτα τους στο στολισμένο Ηράκλειο, ωστόσο δεν καταγράφηκαν το πρωί της Κυριακής φαινόμενα συνωστισμού ή κοσμοπλημμύρας.

Αγορά

Οι περισσότεροι περιορίζονται να περπατούν στους πεζόδρομους του κέντρου, μεμονωμένα ή σε παρέες λίγων ατόμων και να κοιτάζουν τις βιτρίνες, περιμένοντας τις επόμενες ημέρες για να ολοκληρώσουν τα πρωτοχρονιάτικα ψώνια τους.

Αγορά

Αγορά

Αγορά

Αγορά

Αγορά Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ