Χ.Μαμουλάκης: Χωρίς προσωπικό ο ΟΑΕΔ, με την ανεργία στην Κρήτη να καλπάζει

Χ.Μαμουλάκης: Χωρίς προσωπικό ο ΟΑΕΔ, με την ανεργία στην Κρήτη να καλπάζει

Στον ΟΑΕΔ Ηρακλείου ο Χάρης Μαμουλάκης

Τα γραφεία του ΟΑΕΔ Ηρακλείου επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης 18/05 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Ηρακλείου Ελευθερία Ζωάκη η οποία τον ενημέρωσε για την υπάρχουσα κατάσταση και τα ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία, ενώ επισκέφτηκε όλα τα τμήματα του Οργανισμού, καθώς και τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης και της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτης, συνομιλώντας με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Παράλληλα, συνομίλησε και με ανέργους που εξυπηρετούνται από τον ΟΑΕΔ, καταγράφοντας το ευρύτερο κλίμα που επικρατεί.​

οαεδ μαμούλάκης

«Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο των εργαζομένων του ΟΑΕΔ Ηρακλείου και μάλιστα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, όπου η ανεργία καλπάζει και η Κρήτη καταγράφει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Ένα από τα βασικότερα προβλήματα που επηρεάζει άμεσα όλο το φάσμα λειτουργιών του ΟΑΕΔ, ειδικά της Υπηρεσίας Ηρακλείου που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του νομού - 6 από τους 8 Δήμους - αλλά και την Περιφέρεια Κρήτης, είναι η έλλειψη προσωπικού. Αποτέλεσμα, όσες προσπάθειες κι αν καταβάλλουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΕΔ δουλεύοντας εξαντλητικά, να μην επαρκούν για να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες κοινωνικές ανάγκες. Με δεδομένη και την εκτόξευση της ανεργίας σε αριθμούς - ρεκόρ, η στελέχωση του ΟΑΕΔ πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την Κυβέρνηση. Άλλως, θα οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.».

οαεδ μαμούλάκης

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ