"Η αδερφή μου λέει ψέμματα, δεν τη βίασαν!"

"Η αδερφή μου λέει ψέμματα, δεν τη βίασαν!"

Διέταξαν βίαιη προσαγωγή της αδερφής της 28χρονης για την υπόθεση του βιασμού - Τι είπε στο δικαστήριο

"Η αδερφή μου λέει ψέμματα, δεν τη βίασαν!", αυτό κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η αδερφή της  28χρονης κοπέλας για την υπόθεση του βιασμού με κατηγορούμενους δυο νεαρούς άνδρες τον Ιούλιο του 2013.

Το δικαστήριο ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή της αδερφής της παθούσας στο δικαστήριο καθώς είναι βασική μάρτυρας και αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της 28χρονης περί βιασμού. 

Η μάρτυρας κατέθεσε πως ,κατά την άποψη της, η αδερφή της ψεύδεται και δεν πιστεύει ότι έχει βιαστεί σημειώνοντας πως η ίδια δεν είναι δικαστής.

Μάλιστα, τόνισε πως η 28χρονη δε θα μπορούσε καν να σκεφτεί όλα αυτά περί βιασμού και πως θεωρεί πως η κοπέλα καθοδηγείται από το οικογενειακό περιβάλλον του συζύγου της.

Η μάρτυρας ακόμα είπε πως δεν ξέρει αν η αδερφή της είχε ερωτική σχέση με τον έναν εκ των δύο αντρών που κατηγορούνται  αλλά γνωρίζει πως οι δυο τους αντάλλαζαν ερωτικά μηνύματα με την ίδια να την προτρέπει να σταματήσει για να μη βρει κανένα μπελά, όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Η αδερφή της 28χρονης είπε :" αν ήταν αδερφή μου δε θα προσπαθούσε να διαλύσει την οικογένεια μου" , βάσει του ότι   ο κατηγορούμενος είναι κουνιάδος της. 

Οι ερωτήσεις στο δικαστήριο ήταν  σκληρές και το κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο. 

Νωρίτερα χθες , η 28χρονη με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε τη φρίκη που έζησε. (δείτεεδώ)

Η δίκη διεκόπη για τις 20 Δεκεμβρίου.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ