Η άλλη ματιά στην ιστορία του σκύλου που δέθηκε στο αυτοκίνητο

Η άλλη ματιά στην ιστορία του σκύλου που δέθηκε στο αυτοκίνητο

Η υπόθεση που οδήγησε στη σύλληψη του 73χρονου οδηγού, όπως την περιγράφει η Ομάδα Εθελοντών "Νοιάζομα"

Στην υπόθεση που έκανε το γύρο της Ελλάδας με τη φωτογραφία του σκυλάκου, ο οποίος δέθηκε σε αμάξι, και είχε ως κατάληξη τη σύλληψη του οδηγού του οχήματος, αναφέρεται σε ανάρτησή της στο Facebook η Ομάδα Εθελοντών "Νοιάζομα" δίνοντας μια διαφορετική διάσταση.

Στην ανάρτηση αναφέρεται:

"Την ιστορία του απο χθες την ξέρει ολη η Ελλάδα, αφού εντοπίστηκε δεμένος στον προφυλακτήρα ενός εν κίνηση αυτοκίνητου να τρέχει στον επαρχιακό δρόμο προς το χωρίο Κουφή Ρεθύμνου, Ο ηλικιωμένος κάτοχος του οχήματος ισχυρίστηκε οτι είναι αδέσποτος που βρήκε στο χωράφι του και τον μετέφερε 100 μετρά πιο πέρα για να μην φάει πρόβατα και τον σκοτώσουν και οτι δεν μπορούσε να τον βάλει μέσα στο όχημα , ακολούθησαν καταγγελίες κλπ. Απο σήμερα το πρωί ο Γκουφης , απο την Κουφη Ρεθύμνου είναι στα χεριά μας ασφαλής και όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι ένας κούκλος , πολύ φοβισμένος και ταλαιπωρημενος . Τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ηταν γεμάτος τσιμπούρια κλπ και με πληγή από αλυσίδα στο λαιμό σημάδι οτι ζούσε δεμένος. Ευτυχώς οι εξετάσεις του ειναι καλές , 3 χρόνων περίπου και 30 κιλά .
Ο Γκουφη ξεκινάει μια νέα ζωή με την βοήθεια του Σκεπετζακη Γιαννη που δέχτηκε να τον φιλοξενήσει παρόλο που εχει πάρα πολλά σκυλιά και τον ευχαριστούμε Κοινοποιήστε να βρεθεί η οικογένεια που θα του προσφέρει την αγάπη και την φροντίδα που του αξίζει, θα δοθεί όπως ορίζει ο νόμος"

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ