Η απάντηση για το Σκοπευτήριο

Η απάντηση για το Σκοπευτήριο

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σκοπευτικού Ομίλου Αρκαλοχωρίου

Τη δική του απάντηση σε σχόλιο του Cretalive δίνει μέσω ανακοίνωσης ο Σκοπευτικός Όμιλος Αρκαλοχωρίου: 

"Πραγματικά μας προκαλεί κατάπληξη το  δημοσίευμα της ιστοσελίδας σας,  με το οποίο καταγγέλλεται, ως παρανόμως λειτουργούν το σκοπευτήριο που διαχειριζόμαστε και ότι αυτό  λειτουργεί κάτω από τη "μύτη" των υπευθύνων και μάλιστα  (καταγγέλλεται) ότι η εγκατάσταση φαίνεται πως είχε εξασφαλίσει και ηλεκτρικό ρεύμα, με την παροχή πάντως να διακόπτεται από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Ο αρθρογράφος σας, μπορούσε να κάνει ένα απλό ερώτημα ούτε στον Δήμο, του οποίου ιδιοκτήτης της έκτασης που λειτουργεί το σκοπευτήριο είναι, ούτε στον Σκοπευτικό Όμιλο Αρκαλοχωρίου, ο οποίος είναι ο διαχειριστής του σκοπευτηρίου, τον οποίο καταγγέλλει ο συντάκτης σας. Είναι προφανές με αυτόν τον τρόπο,  δεν επιτυγχάνεται η σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σας, αλλά, -έστω και εν αγνοία σας, λόγω μη διασταύρωσης της πληροφορίας-,  η παραπληροφόρηση.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι  το σκοπευτήριο Στείρωνα, λειτουργεί από το έτος 2002, με όλες τις προβλεπόμενες εκ του νόμου αδειοδοτήσεις, τόσο κτιριακές, όσο χωροταξικές και αγωνιστικές. Η λειτουργία του σκοπευτηρίου μας, όπως και όλων στην Επικράτεια σκοπευτηρίων, διέπεται από αυστηρούς αστυνομικούς ελέγχους, λόγω και της φύσης του αθλήματος και η αδειοδότηση της λειτουργίας του καλύπτει όλες τις παραμέτρους ασφαλείας και νομιμόμητας.

Δυστυχώς, η λειτουργία του σκοπευτηρίου Στείρωνα εμποδίζει κάποιους -για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους πάντα- οι οποίοι έδειξαν τις προθέσεις τους ήδη από το έτος 2015, ξεκινώντας ένα μπαράζ κλοπών, εμπρησμών, ανυπόστατων καταγγελιών και δολιοφθορών στον χώρο μας. Οι δράστες των πράξεων αυτών έχουν ταυτοποιηθεί και καταδικαστεί από την δικαιοσύνη, οι ανυπόστατες καταγγελίες οδηγήθηκαν στο αρχείο κατόπιν ενδελεχών αυτοψιών και ελέγχων. Η μεγάλη εγκληματική υπόθεση δολιοφθοράς με την ισοπέδωση των εγκαταστάσεών μας από αγνώστους δεν έχει ακόμη κλείσει και πιστεύουμε στην δικαίωσή μας και τιμωρία των υπευθύνων.

Όσον αφορά στο θέμα της διακοπής της ηλεκτρικής σύνδεσης του χώρου, ο Σύλλογός μας ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη στις 14:30 ότι η σύνδεση του ρεύματος θα διακοπεί της επόμενη ημέρα, όπως και έγινε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Παρασκευής, λόγω του ότι υπήρχε μια κακόβουλη καταγγελία –όπως μάθαμε εκ των υστέρων- ότι ο χώρος τοποθέτησης του μετρητή της ΔΕΗ βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο και όχι σε Δημοτικό, όπως στην πραγματικότητα βρίσκεται από το έτος 2016. Η καταγγελία αυτή ουδέποτε έως σήμερα μας κοινοποιήθηκε από την ΔΕΗ όπως επιβαλλόταν και όπως το έγγραφο που συντάχθηκε από την ΔΕΔΔΗΕ πρός τον Δήμο Μινώα Πεδιάδος ανέγραφε. Αντ’ αυτού μας κοινοποιήθηκε το από την Πέμπτη 17/6/2021 έγγραφο το οποίο μας γνωστοποιεί την διακοπή της ηλεκτροδότησης και μας ζητά την προσκόμιση Τοπογραφικού Διαγράμματος και νέα Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη, διότι όπως αναφέρεται, ο προηγούμενος εγκαταστάτης απέσυρε, για λόγους που αφορούν στον ίδιο,  τις από 2016 και 2020 Δηλώσεις του.

Η δε επανασύνδεση της παροχής ρεύματος, θα γίνει άμεσα με την προσκόμιση στην ΔΕΗ,  Τοπογραφικού Διαγράμματος και νέα Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη. Ηδη έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες.

Υπενθυμίζουμε σε κάθε δημοσιογράφο ο οποίος θέλει να είναι στοιχειωδώς αξιόπιστος ή και σε οποιονδήποτε άλλο που θέλει να καταγγείλει κάτι, ότι οφείλει πρώτα να αναζητήσει αρμοδίως απαντήσεις.

Είμαστε πάντα στην διάθεση κάθε καλόπιστου τρίτου, να ενημερώσουμε, γι οποιοδήποτε θέμα αφορά στην λειτουργία του Σκοπευτικού  Ομίλου Αρκαλοχωρίου, η οποία, καθ΄όλα τα χρόνια λειτουργίας του υπήρξε σύννομη και πάντοτε μέσα στα πλαίσια των νόμων, φροντίζοντας για την έκδοση ΟΛΩΝ των απαιτούμενων αδειών,

Είμαστε επίσης και αποφασισμένοι, -όπως έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα-, να μην αφήσουμε κανένα να βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο, τα συμφέροντα του Σκοπευτικού  Ομίλου Αρκαλοχωρίου". 

 

 

Δείτε επίσης:

Λειτουργεί παράνομο σκοπευτήριο;

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ