Η Black Friday δεν μπαίνει σε καραντίνα

Η Black Friday δεν μπαίνει σε καραντίνα

Μένουμε ασφαλείς και εκμεταλλευόμαστε απίθανες προσφορές!

Μπορεί πολλά να έχουν αλλάξει - ξανά - στην καθημερινότητά μας, η Black Friday όμως, δεν δείχνει να επηρεάζεται καθόλου. Αυτό αποτελεί και την ιδανικότερη αφορμή έτσι ώστε να βελτιώσουμε το κλίμα στο σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο με αφυγραντήρες και κλιματιστικά υψηλών αποδόσεων από την Di Babbo Climatecnica.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δεκάδες νέα προϊόντα κάνουν πρεμιέρα με απίστευτα χαμηλές τιμές στο eShop Di Babbo Climatecnica, ενώ σταθερές παραμένουν όλες οι πρόσθετες παροχές της αξιόπιστης εταιρείας, όπως είναι:

● Τα δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα.

● Οι καλύτερες τιμές της αγοράς.

● Οι πολλές άτοκες δόσεις.

● Οι πολυετείς εγγυήσεις.

● Η άμεση ανταπόκριση από τα συνεργεία τεχνικής εξυπηρέτησης.

Στην Di Babbo Climatecnica μας περιμένει επίσης και μια πλούσια συλλογή σε ηλιακούς θερμοσίφωνες με τα μοντέλα κορυφαίων εταιρειών, σε προσφορές… Black Friday! Κι επειδή έτσι κι αλλιώς ζούμε σε μια χώρα όπου χαιρόμαστε τον ήλιο την μεγαλύτερη περίοδο του έτους - ειδικά στην Κρήτη τα επίπεδα ηλιοφάνειας αγγίζουν το 80% της διάρκειας του έτους - η αξιοποίηση της ενέργειας του ήλιου για την παραγωγή ζεστού νερού προσφέρει ασύγκριτη οικονομία, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στη βελτίωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

 


Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές: Di Babbo Climatecnica, Δημοκρατίας 97, Ηράκλειο, τ.: 2810238966, www.climatecnica.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ